Olge te õnnistatud! Lenna ja Saara on liiga reaalsed õed Sõnajalad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes saade
«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes saade Foto: Mardo Männimägi / TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmendas saates kehastasid Lenna Kuurmaa ja Saara Kadak Viivi ja Siiri Sõnajalga ja laulsid lugu «Tulge kõik».

Tanja Mihhailova: «Ma olen kuulnud legende.... Sest see läks must suure, õnnistatud kaarega mööda. Selline oli kontsert, poolteist tundi seda, jah? See oli nii täpselt tehtud sellest videost, et see ei tundu kuskilt otsast paroodiana. Aitäh, et nüüd, aastaid hiljem, õnnestus mul seda näha.»

Laura Remmel: «Mul kahjuks ei olnud võimalust Sõnajalgade kontserdil käia, aga nüüd oli mul võimalus kogeda seda. See oli nii päris, mida te tegite! Ma pidin vahepeal pilgu kõrvale pöörama, sest see oli liiga reaalne. Need kostüümid, hääletämbrid - väga hästi tehtud järele! Ja teid on tõesti õnnistatud väga heade meestega.»

Andrus Vaarik: «Ma tänan südamest! Ma saan aru, et võib tekkida küsimus, kas sellist asja tohib parodeerida, et äkki sellega riivatakse kellegi kõige sügavamaid usulisi veendumusi. Aga kuna tegemist on propagandaansambliga ja igasugune propagandism on minu meelest kuradist, siis võib selliseid propagandanumbreid kindlasti ka meie saate formaadis esitada ja te tegite seda suurepäraselt! Mul oli erakordselt naljakas. See oli selline hoiatusnumber, et nii, nüüd on meil Sõnajalad tehtud ja loodame, et nad mitte kunagi tagasi ei tule. Seda tänu teile kindlasti. Aitäh!»

Olav Osolin: «Kompliment grimmikunstnikele! Selle eest, et vennad Piusid näevad nii erinevad välja. Aga see, et tütarlapsed tehti nii sarnaseks - ma tõesti vahepeal vaatasin, et jumal, kumb on kumb? See oli täitsa üllatav minu jaoks, sest ma olen ikka teiega ära harjunud ja üldiselt ma saan ikka aru, et kumb on kumb. Õnneks olen ma Sõnajalgade ajalugu uurinud ja ma tean, et Olegil oli oma kindel nipp, kuidas nendel õdedel vahet teha. Tema nimelt nuusutas ja ütles, et Viivil on kõige seksikam lõhn maailmas ja ta sai lõhna järgi aru. Mina küll nuusutasin ka siin pikalt, aga kahjuks te olite liiga kaugel minust. Ma mõtlesin ka, et kas usuasja üle võib nalja heita, aga siin ei ole tegemist usuga, vaid usuhulludega ja väike usuhull ja taimetoitlane on alati need, kellele saab mõnusalt pasunasse anda. Inimesed, kes panid Jeesuse ja ventilaatori kokku - lahe!» 

Vaata Lenna ja Saara etteastet TV3 videost! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles