Video: Stig Rästa kirjutas palverännakul avameelse raamatu, mis heidab varju ka Eurovisioonile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
60.Eurovisiooni lauluvõistluse finaali esimene peaproov. 4. EESTI - Elina Born & Stig Rästa
60.Eurovisiooni lauluvõistluse finaali esimene peaproov. 4. EESTI - Elina Born & Stig Rästa Foto: Mihkel Maripuu

Fanfaaride ja trummipõrina saatel on taas käivitunud uus Eesti Laulu hooaeg. Kogu selle juubeldamise taustal esineb tänases ETV «Pealtnägijas» aga ennekuulmatute avaldustega tänavuse Eesti Laulu võitja Stig Rästa, kes esindas kodumaad Eurovisioonil Austrias.

Muusik Stig Rästa käis totaalses eetrivaikuses hiljuti 800 kilomeetrisel palverännakul ja kirjutas seal üllatavalt avameelse raamatu, mis heidab varju ka Eurovisiooni telgitagustele, aga näitab eelõige ühe Eesti tippmuusiku elu varjukülgi väga paljastavas ja ennekuulmatus valguses, vahendab «Pealtnägija» Facebooki leht.

Foto: Instagram/ Stig Rästa

Intervjuu Stigiga on eetris juba täna kell 20.05.

Seniks vaata videost!

Fanfaaride ja trummipõrina saatel on taas käivitunud uus Eesti Laulu hooaeg. Kogu selle juubeldamise taustal esineb tänases Pealtnägijas aga ennekuulmatute avaldustega tänavuse Eesti Laulu võitja Stig Rästa, kes totaalses eetrivaikuses käis hiljuti 800 kilomeetrisel palverännakul ja kirjutas seal üllatavalt avameelse raamatu, mis heidab varju ka Eurovisiooni telgitagustele, aga näitab eelõige ühe Eesti tippmuusiku elu varjukülgi väga paljastavas ja ennekuulmatus valguses. Intervjuu Stigiga on eetris juba täna kell 20.05 ja täispikk versioon pärast seda Pealtnägija kodulehel!

Posted by ETV Pealtnägija on Wednesday, 11 November 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles