Galerii: staarid uue draamasarja «Üheotsapilet» esitlusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval esitleti Lennujaamas TV3'e uut draamasarja «Üheotsapilet». 12-osalise sarja autorid lubavad vaatajale lugu, mis päris kindlasti ei jäta kedagi külmaks, kuid võib-olla, et kõik pole selleks veel valmis...

«Üheotsapilet» on sari, milles 12 suurepärast Eesti näitlejat teevad kõik võrratu rolli. Eriline on juba see, et kõik episoodid on kirjutatud sellele näitlejale, kes konkreetses osas peamist rolli mängib. Läbivas peaosas on noor ja särav Klaudia Tiitsmaa ning läbivas kõrvalosas Uku Suviste.

Foto: Viktor Burkivski

12nes kandvas rollis astuvad üles Carmen Mikiver, Janek Joost, Natali Lohk, Guido Kangur, Maria Avdjushko, Ireen Kennik, Jüri Tiidus, Maria Soomets, Hans Kaldoja, Mari Lill, Markus Luik ja Britta Soll. Sarja on tootnud produtsent Toomas Kirss, kelle kullavaramusse kuuluvad ka sellised sarjad nagu «Pilvede all», «Kartulid ja apelsinid», «Kelgukoerad» jne. Tunnusloo «Et sa teaks» kirjutas Hendrik Sal-Saller.

Foto: Viktor Burkivski

Sarja tegijad lubavad, et tegemist on kõige elujaatavama looga, mida Eesti telemaastikul nähtud. Lisaks soovitavad vaatajatel enne eetrit külastada sarja kodulehte.

Foto: Viktor Burkivski

«Üheotsapilet» alustab TV3's juba tuleval esmaspäeval, 9. novembril, kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles