Staarmetroseksuaal Vaido Neigausist on valminud eluloofilm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 Live - Vaido Neigaus
Elu24 peatoimetaja Anu Saagim
Elu24 Live - Vaido Neigaus Elu24 peatoimetaja Anu Saagim Foto: Viktor Burkivski

«Isa eeskuju ei ole mul kunagi olnud, sest isa jättis meid maha juba siis, kui ma polnud veel sündinudki. Teda ei huvitanud, kus ma olen või millega ma tegelen.» Just selliste sõnadega algab, staarmetroseksuaalina Eesti kuulsuste konnatiigist tuule tiibadesse saanud, Vaido Neigausist pajatav eluloofilm, mis jõuab laiema abavalikkuse ette juba 8. novembril.  

Foto: Viktor Burkivski

Isa eeskuju puudumine polnud aga sugugi ainus mure, millega Vaido pidi lapsepõlves silmitsi seisma. Koolis langes poiss ka koolikiusajate ohvriks.

Oma peagi ilmuvas eluloofilmis pajatab Vaido, et algkool meeldis talle tegelikult väga. «See oli täpselt selline aeg, kui sain varakult koolist koju, viskasin koti nurka ja läksin õue sõpradega mängima.»

«Aga põhikool oli minu jaoks karmim aeg, sest just siis sain aimu, mida tähendab tõsine koolikiusamine. Mõnitusi oli hästi palju. Öeldi, et olen värdjas, nõme ja vaadaku ma peeglisse. Minu asju lõhuti, peideti ja võeti ära. Kord visati isegi koolikott koolimaja aknast välja.»

Vaido sõnul hakkasid asjad paranema, kui ta vahetas kooli ehk siis kolis hoopis koos emaga Pärnusse. Poiss laulis poistekooris ja unistas suurele lavale pääsemisest. Vaido on proovinud oma võimeid ka superstaarisaates, kuid kahjuks eelvoorust ta kaugemale ei jõudnud. «Sellest hoolimata usun, et olen šõumaailma jaoks loodud ja laulmisest ja esinemistest ma loobuda ei kavatse,» kinnitab Vaido. 

Vaido keerulisest teest Eesti meelelahutusmaailma tähekeste sekka rääkiv film esilinastub Elu24 online`is 8. novembril.

Filmis räägivad peale Vaido veel laulja manager Jüri Mets, Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, lauljatar Elisa Kolk, laulukirjutaja ja helilooja Vahur Valgmaa, Vaido ema ja tema õed.

Foto: Viktor Burkivski
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles