DJ Ryan Angelos leidis tasakaalu: olen andestanud kõigile, kes mulle kooliajal liiga tegid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Angelos
Ryan Angelos Foto: Reporter.ee

DJ Ryan Angelos ehk Rain Raudlam töötab praegu Ida-Virumaal suures kaubakeskuses logistikaalal. Mees tunnistas, et diskohullusest sai tal villand juba enne selle hajumist ja ta leiab, et tema seitsme aasta tagune tegutsemine oli tüüpiline 15-minuti kuulsuse karjäär.

Rain on tänaseks pöördunud hoopis vaimsematele radadele, vahendab Kanal 2 «Reporter».

«Minu hommik algab suht vara, pool viis või viis on äratus ja siis ma hakkan tegelema meditatsiooniga. Siis tuleb joogahingamine ja erinevad mantrad, joogaharjutused,» ütles Rain. «Jooga on mind üldises plaanis palju õpetanud ja mul on olnud palju õpetajaid.»

Raini sõnul oli tal lapsepõlv ilus ning perekonna poolt oli kõik hästi, kuid koolis ei läinud kõige paremini.

«Kuna oli suur perekond ja ei olnud selliseid võimalusi, siis seal tekkisidki probleemid. Koolikiusamine on mulle väga tuttav teema. Mind lihtsalt lükati kõrvale ja ma elasin seda väga valusalt läbi, sest kõige rohkem jäi paljudele silma just see välimine poole ja paljudele ei meeldinud mu välimus. Seda inimene kahjuks muuta ei saa. Ma olen andestanud kõigile neile, kes on mulle kooliajal võibolla natuke liiga teinud. Ma tahtsin tähelepanu saada, et inimesed märkaksid mind. See oli üks asi. Aga olulisem oli see, et inimesi naerma panna ükskõik mis viisil.»

«Inimesed otsivad õnne ja tahavad eemalduda kõigest, mis tekitab neis valu ja mis on ebameeldiv. Mina olen näiteks tänulik, et mul oli see haigus, sest see õpetas mulle hästi palju ja andis mõista, et elul on ka ilusam pool, et kõik on karmaline ja kõigel, mida sa teed, on tagajärg.»

Rain uurib Indiast pärit õpetusi ja ta leidis endas tasakaalu.

Vaata lähemalt Reporter.ee videost:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles