ELU24 LIVE/ Hevibänd Herald ei kannata laiskust silmaotsaski

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 live alustas neljapäeval, 8.oktoobril kell 12.00 taas uue hooajaga ning avapaugu andis Eesti heavy-metali punt Herald, kes ilmutas selle aasta juulis oma kolmanda täispika albumi «Masin».

Need ajad, mil Eesti raskema muusika bändidel polnud esinemisvõimalusi ega väljundit, hakkavad vist igaveseks läbi saama. Heraldil on käesolev nädal koguni nii tihedalt täis bookitud, et neljapäeval tuleb anda lausa kaks kontserti. Kes teeb, see jõuab!

Foto: Viktor Burkivski

Neljapäeval, 8. oktoobril kell 12.00 tulid karused hevimehed külla Eesti glamuuri esileedile Anu Saagimile ning andsid oma elu live'i - Elu24 live. Bänd esitas lugusid oma spetsiaalselt ette valmistatud akustilisest kavast.

Elu24-st tormas bänd edasi soundchecki, et teha heliproov õhtuseks suurürituseks Rock Cafes. Nimelt esineb Rock Cafes 8. oktoobril USA heavy-legend W.A.S.P.! Kuuldavasti olla Heraldi esinemiseks loa andnud härra Blackie Lawless (W.A.S.P.-i ninamees ja laulja - toim.) isiklikult. Hoolimata tõigast, et luba saadi üliviimasel hetkel, on bänd selle esinemisvõimaluse üle väga õnnelik.

Foto: Viktor Burkivski

Heraldi laulja Sven Varkel meenutab esimesi kohtumisi W.A.S.P.-iga oma nooruspõlvest 80ndatel: «Vanemate koolikaaslaste eeskujul sirgeldasin vihikutele kurjade hevikollide päid. Siis ma veel ei teadnud, et need vinge soengu ning kihvadega monstrumid olid Blackie Lawlessi ja Eddie ristsugutised.»

Herald on lubanud sel õhtul publikul naha korralikult kuumaks kütta, keerates kõik nupud-heeblid 11 peale ning esitades hitte nii uuelt albumilt «Masin» kui ka eelmistelt kauamängivatelt.

Plaadi «Masin» ilmumisel täitus Heraldil ka 15 teoaastat ja seda kõike otsustati tähistada lisaks tavapärastele kontsertidele ka temaatilise, oma õlle pruulimisega.

Herald on bänd, mis täidab Eesti muusikamaastikul tõelise, tõupuhta heavy-metali sektorit. Bändi kaasakiskuvad kontserdid, osav instrumendikäsitlus ning kaasa mõtlema innustav sõnum on edukalt köitnud nii nooremate kaelakangutajate kui ka vanemate heviveteranide tähelepanu.

Vaata järele, mis rajus saates toimus!

Foto: Viktor Burkivski

Anu Saagim tänab riietuse eest rõivabrändi H&M

Foto: Pille Ernesaks

Elu24 stuudio kujundus KAAREN STUUDIO

Foto: ISKU

Elu24 tänab Tallinna mööblipoodi ISKU

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles