Savisaare ja Putini suudlust kujutav plakat on müügis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Savisaare-Putini suudlus»
«Savisaare-Putini suudlus» Foto: Osta.ee / ekraanitõmmis

Valimiste ajal IRL-i poolt kasutatud plakat, kus peal kujutatakse Edgar Savisaart ning Vladimir Putinit suudlemas, on pandud müüki.

Plakat, kus peal ilutseb suurelt tekst «EI KORRUPTSIOONILE!», on müüki pandud osta.ee keskkonda. Plakati hinnaks on märgitud 250 eurot.

Teose «Savisaare-Putini suudlus» kirjelduses seisab kirjas:

«Savisaare-Putini suudlus» loodi 2014. a europarlamendi valimiste raames, mille valimiskampaanias korraldas Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) korruptsioonivastase, peamiselt Edgar Savisaare vastu suunatud agressiivse valimiskampaania, millele olid ka eelnenud 2013. a kohaliku omavalitsuse volikogu valimised, kus valimiskampaanias süüdistas IRL samuti Edgar Savisaart korruptsioonis korraldades tema vastu mitu jõulist aktsiooni.

«Savisaare-Putini suudlus» on tõenäoliselt populaarseim, intrigeerivaim ja enim kõneainet saanud poliitkampaania Eesti Vabariigi poliitmaastikul, mida võib üsna kindlalt lugeda ka üheks oluliseks osaks korruptsioonivastases võitluses, selle ennetuses ja teavitustöös.

Huvilised võivad teose soetada osta.ee lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles