Paarid selged! «Abielus esimesest silmapilgust» algas vaikselt, kuid paljutõotavalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3e uue saate "Abielus esimesest silmapilgust" pressiesitlus
TV3e uue saate "Abielus esimesest silmapilgust" pressiesitlus Foto: Viktor Burkivski

Kolmapäeval alustas TV3s «Abielus esimesest silmapilgust», milles osalejad kohtuvad oma tulevasega esimest korda altari ees.

Saates osalevad 24-aastane Liisa, 23-aastane Helen, 25-aastane Liis, 27-aastane Juhan, 27-aastane Kristjan ja 32-aastane Siim.

Esimeses saates rääkisid osalejad, miks nad vallalised on ja teavitasid lähedasi, et neid on oodatud pulma. Teade, et nad pole oma tulevast abikaasat kohanudki, lõi lähedased pahviks. «Minu jaoks ei ole see õige, et sa võõra mehega abiellud. Kõigepealt on ikka kohtamised, armumine... Mis sind paneb võõra mehega abielluma?» manitseti Liisat, kes vastas, et ta võttis otsuse vastu põnevuse pärast.

Antropoloog viskas pilgu peale osaliste kodudele ja seksuoloog esitas küsimusi, mis noortes natuke kohmetust tekitasid.

Eksperdid panid kokku Liisa ja Kristjani, Heleni ja Siimu ning Liisi ja Juhani.

Foto: TV3

Armueksperimendis osalevad kolm naist ja meest, kes pole seniajani oma õnne veel leidnud ja annavad sel korral saatuse spetsialistide kätesse. Saate eksperdid psühholoog Kärt Kase, kultuurantropoloogia doktor Aimar Ventsel ja seksuoloog Mare Pruks koostavad ühise otsuse alusel kolm kõige paremini kokku sobivat paari, kes sarjas televaatajate ette astuvadki.

«Abielus esimesest silmapilgust» algab vallaliste tutvustamisega, järgnevad pulmad, mesinädalad ning jõutakse ka argipäevani. «Abielus esimesest silmapilgust» on neli aastat tagasi Taanist alguse saanud telesari, mida on tänaseks edukalt toodetud enam kui viieteistkümnes maailma riigis, näiteks ka Norras, Soomes, Lätis, Leedus, USAs, Austraalias, Hispaanias ja Venemaal.

Hea lugeja - millise mulje jättis uus saade Sulle?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles