Mihkel Kärmas: «Pealtnägija» riiulid on materjalidest lookas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Kärmas ERR-is Pealtnägija toimetuses.
Mihkel Kärmas ERR-is Pealtnägija toimetuses. Foto: Andres Haabu

«Pealtnägija» saatejuht Mihkel Kärmas rääkis täna hommikul «Terevisioonis», mida uut ja põnevat näevad vaatajad uuel hooajal, vahendab Menu.

«Praegu on meil pigem selline peavalu, et neid ägedaid materjale on nii palju, et kuidas neid esimestesse saadetesse jagada. Riiulid on lookas materjalidest. Peab olema ka päevakajaline, et ei saa väga ennast lukku mängida, et juulis tegin loo ära ja ei hooli sellest, mis septembris toimub. Me elame nii huvitavatel aegadel,» ütles Kärmas.

Selle nädala põhilugu tuleb Rasmus Kaggelt, kes võttis taaskord ette võitluse taksomaffiaga.

«Rasmus tegi nüüd uuesti kuu aega taksojuhi tööd ja võib öelda lühidalt, et aastal 2015 on see bande jultunum ja jõhkram kui seitse aastat tagasi. Äärmise põhjalikkusega on Rasmus selle asja ette võtnud. See lugu on kaheosaline. Põhiküsimus on see, et kas selline saamatus on tõesti mingi tõsisem puudujääk seadustes?» kirjeldas ta.

Lisaks näeb sel kolmapäeval intervjuud Tarja Haloneniga ning seda, kuidas teater NO99 külastas Avignoni teatrifestivali.

«Pealtnägija» on eetris kolmapäeviti kell 20.05 ETVs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles