USA äärmuskristlased tõid ära seitse põhjust, miks jumal vihkab Eestit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

USA äärmuskristlased üllitasid internetis kirjutise, milles on ära toodud seitse põhjust, miks jumal Eestit vihkab.

«Põhja-Euroopas asuvas Eestis elavad sodomiidid, ateistid  ja kommunistidest viinaninad, kes on nagu eskimod. Eesti inimesed vihkavad jumalat kas läbi ateismi, luterluse või õigeusu. Üks positiivne asi võrreldes ülejäänud jumalatu Euroopaga Eestis siiski on, nimelt ei ole selles riigis ühtegi mošeed. Samas ei ole see põhjuseks, miks jumal peaks seda poolslaavilikku pateetilist maad armastama,» seisab kirjutises.

Seitse punkti, miks jumal Eestit ei armasta:

70,8 protsenti eestimaalastest ei usu jumalat, seega saab Eesti puhul tegemist olla maailma kõige ateistlikuma riigiga. 13,6 protsenti on luterlased ja 12,8 protsenti õigeusklikud. Vaid umbes 6000 inimest on baptistid.

Igal aastal toimub Eesti pealinnas Tallinnas aset sodoomia ja homoseksuaalsuse trall, mis kannab nime Baltic Pride. Sellel osalejad levitavad seksuaalset lodevust ja amoraalsust, kuna tegemist on omasooiharatega.

1219 – 1346 kuulus Eesti Taani koosseisu. Taani on samuti jumala maha salanud riik. 1561 – 1721 oli Eesti osa Rootsist, mis ei tea jumalast mitte midagi. Eesti keel on sarnane soome keelega. Kuna Eestit on valitsenud juba ammustest aegadest jumalasalgajad, siis ei ole ime, et eestimaalased on ajudeta ateistidest kõnts. Tänapäeva Eesti on Skandinaavia ateistmi ja Venemaa kommunismi äbarik.

Eesti on pressivabaduselt maailmas üsna kõrgel kohal, kuid just see sõnavabadus on nõrga juhtimise märk. Liigse ateismi ja kommunismi märk. Jumalariikides nagu näiteks USA on pressivabadust märgatavalt vähem, kuid jumalasse suhtumine parem.

Eesti president Toomas Hendrik Ilves sündis ateistlikus Rootsis. Kui Eesti inimesed oleksid jumalakartlikud, siis nad ei oleks valinud sellist meest end juhtima. See on avalik saladust, et sotsiaaldemokraadist presidendi seksuaalne suundumus tekitab kahtlusi.

Eesti reklaamib end kui geisõbralikku turismiriiki.

Eestis on osa, mis kannab jumalata Rootsile pühendatud nime – Noarootsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles