Galerii: ema ja tütar lasid end opereerida Katie Price'i koopiaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti ema ja tütar on iluoperatsioonidele kulutanud 86 000 dollarit, et sarnaneda oma iidoli, glamuurimodell Katie Price'iga.

20-aastane Kayla Morris oli esimene, kes tundis huvi rinnasuurendusoperatsiooni vastu - seda juba 11-aastaselt, kirjutab People. Ema Georgina Clarke toetas teda sajaprotsendiliselt.

«Mind rõõmustas, et Kayla soovis tissioperatsiooni,» ütles 38-aastane Clarke. «Ma olin rahul, sest tahan, et ta oleks seda sorti inimene.»

Morris hakkas Birminghami klubis strippama 17-aastaselt ja lõpuks leidis endale sugar daddy, kes maksis kinni tema ja Georgina iluoperatsioonid.

Blondiinidel on juba ära tehtud protseduurid nagu huulesüstid, botox, põskede täitmine, poolpüsimeik, hammaste valgendamine, juuksepikendused ja rinnaimplantaadid. Nad plaanivad veel lasta tagumikku kohendada.

«Mul on tohutult vedanud, et mul on selline tütar nagu Kayla, kes poputab mind ja maksab mu lõikuste ja muu eest. Ma elan unistuste elu! Mul on tohutult vedanud ja ma olen tema üle väga uhke,» rääkis Clarke.

Kayla Morris ja Georgina Clarke. Foto:
Kayla Morris ja Georgina Clarke. Foto: Foto: Vida Press

Kuigi paar on oma välimuse kohta negatiivseid kommentaare kuulnud, ei lase nad end neist häirida.

«Me oleme sellised, nagu ise tahame, ja meil on väga lõbus. Me oleme lähemal Katie Price'i välimusele, kuid mitte nii lähedal, kui sooviksime. Meil on veel mõni asi teha,» sõnas Morris.

Katie Price. Foto: Scanpix
Katie Price. Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles