Pildid: Venemaa jäähokistaar Vjatšeslav Fetissov pidutses Deja Vu's!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa jäähokistaar Vjatšeslav Fetissov (vasakul)  pidutses Deja Vu's!
Venemaa jäähokistaar Vjatšeslav Fetissov (vasakul) pidutses Deja Vu's! Foto: Deja Vu

Laupäeval toimus Lounge Deja Vu's esmakordselt Le Grande Spetaakle «Circus», mida väisas ka Venemaa jäähokistaar Vjatšeslav Fetissov. 

Foto: Deja Vu

Vjatšeslav Fetissov (57), seadis peale pressikonverentsi «Hoki aitab» oma sammud meie kultuursesse Tallinnasse, et lahutada oma meelt meeliköitva showga kuulsas Lounge Deja Vu's.

Fetissov on rahvusvaheliselt tuntud ja kauaaegne Nõukogude Liidu jäähokikoondise kapten, kes on kiita saanud isegi Venemaa presidendilt Vladimir Putililt.

Foto: Deja Vu

Kuulsat hokimängijat nähti laupäeval ringi luusimas mööda vanalinna tänavaid mitmetes hubastes kohtades, kuid õhtu nautimiseks valis ta välja «Le Graande Spektaakeli» ehk  Suure Vaatemängu Lounge Deja vu’s, mille temaatikaks oli esmakordselt «Circus».

Foto: Deja Vu

Le Grande Spektaakel «Circus», mille sarnast varem Lounge Deja Vu’s nähtud pole,  pakkus külastajatele vaatamiseks vapustavaid trikke, säravaid artiste ja akrobaate, kes ei peljanud lava kohal kõrgustes kiikuda. Kõige veetlevamad klouni-tüdrukud ja uskumatuna näiv lavashow vallutas Lounge Deja Vu ning lõi ka Fetissovi silmad särama ja ärevusest kaasa elama!

Tõelist naudingut pakkus ka elitaarne Hõbe Vodka.

Ka sel nädalavahetusel üllatab Lounge Deja Vu teid suurepäraste pidudega - Dimoda üritusega reedel ja rahva lemmiku Babuljaga laupäeval!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles