KURIOOSUM: Eestisse tuli tööle üks kuum lätlane!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestisse tuli tööle üks kuum lätlane. Lätlast on juba nähtud ka mitmete seltskonnastaaridega nagu Teele Viira, Ženja Fokin, Anu Saagim ja Marilyn Jurman
Eestisse tuli tööle üks kuum lätlane. Lätlast on juba nähtud ka mitmete seltskonnastaaridega nagu Teele Viira, Ženja Fokin, Anu Saagim ja Marilyn Jurman Foto: Saldejums

Kui paljud eestlased otsivad paremat elu põhjanaabrite juures, siis vastukaaluks tuli tänavu suvel Eestisse tööle üks lätlane. Ka lätlase töö on ebaharilik – nimelt jagab lätlane inimestele tasuta Saldejumsi.

Foto: Saldejums

Lätlast on juba nähtud ka mitmete seltskonnastaaridega nagu Teele Viira, Ženja Fokin, Anu Saagim ja Marilyn Jurman. Lisaks kuulutab lätlane Eestis uut suvetrendi jagades meie maa inimestele lisaks jäätisele ka 6-varbaplätusid.

Foto: Saldejums

Saldejums (läti keeles jäätis) on aastakümneid olnud Läti populaarseim jäätis, mis nüüd retropakendis ka Eestis müügil. Uue jäätisega tuli Eestisse kaasa ka üks lätlane, kes tasuta uut jäätist laiali veab. Lätlane Martins oli kodumaal enne vabakutseline modell. Nüüd sõidab ta Eesti linnade tänavatel ringi kaugelt ära tuntava RAFiga - Riia autotehase väikebussiga, mida lugejad mäletavad nõukogudeaegse marsruuttaksona.

Foto: Saldejums

Kui tahad kuuma lätlase retrobussi ja tasuta jäätisega enda juurde tellida, siis seda saab teha aadressil www.saldejums.ee.

Foto: Saldejums

Nädalavahetusel on lätlane aga oma kodumaa piiril ning jagab Positivusele sõitjatele tasuta Saldejumsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles