Riina Heina soovitus eestlastele: tunnustada on vaja, mitte peksta!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riina Hein
Riina Hein Foto: Kanal 2

Näitlejanna Riina Hein on alates 2007. aastast rahvusvaheliselt litsenseeritud enesejuhtimise ja oma keha lõdvestamise õpetuse esimese astme treener.

Riina leiab, et Hiina õpetustes toimivad kõik osad koos - filosoofia, meditsiin, psühholoogia, astroloogia ja seda kõike koos inimese keha ja meeltega, vahendab Kanal 2 «Suvereporter».

Eestlaste ja Eesti elu kohta on Riinal aga oma elukogemusele toetudes rääkida julgustavaid tähelepanekuid.

«Meil oleks vaja üksteist rohkem tunnustada, aga mitte peksta,» sõnas ta. «Kui sa vaatad mõnda teist rahvust, kes tunnustab enda inimesi ja kritiseerib vähem, siis seal on tunduvalt rohkem andekaid inimesi tänu sellele, et neile lihtsalt öeldakse: «Tee! Julge teha!» Juudiperekondades pidi olema nii, et kui laps teeb pisiasju, siis neid ka märgatakse ja kiidetakse.»

Riina märkis, et selline kritiseeriv suhtumine on tulnud ilmselt meie raskest ajaloost. Siis polnud ehk tõesti teisele aega midagi tunnustavat öelda, kuid nüüd on need ajad ju möödas.

Vaata pikemalt Reporter.ee videost:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles