Politsei schillingulistele: parim festivalikülastaja on mõistev ja hooliv

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Schilling 2014
Schilling 2014 Foto: Meisi Volt

Kilingi-Nõmme piirkonnapolitseinik Rauno Lensment soovitab 4. juulil toimuva Schillingu festivali külastajatel arvestada kohaliku kogukonna elurütmiga.

«Juba üheksandat korda koguneb Kilingi-Nõmme suveaeda muusikasõpru üle Eesti, mis kahekordistab üheks ööpäevaks väikelinna elanike arvu. Hea meel on tõdeda, et möödunud kaheksale aastale tagasi vaadates võime rääkida Schillingust kui turvalisest ja positiivsest muusikasõprade peost. Loodame, et aastatega sissetallatud positiivset rada mööda kulgeb ka selle aasta festival.

Schilling toob Kilingi-Nõmme külalisi, kelle jaoks on võõras väikelinna argipäevane elukorraldus. Seetõttu tuletame meelde, et festivali külastajad järgiksid parkimist korraldavaid märke ning veenduksid, et nende auto on jäetud kohta, kus see ei takista kohalike elanike elu ja toimetusi.

Lisaks sellele tuletame meelde, et avalikus kohas alkoholi tarvitamine on keelatud. Avalikus kohas käitumise aluseks peab olema omavaheline mõistmine ja hoolimine. Ärge jätke maha prügi ja pöörake tähelepanu, et teie tegevus ei häiriks teisi.

Turvalisuse huvides hoidke pilk peal oma väärisesemetel. Ärge jätke neid valveta ka siis, kui ümbrus tundub turvaline. Väärtuslikumad esemed ja mittevajalikud dokumendid võiks jätta koju, et vältida nende kadumist.

Nii festivali ajal kui ka järgmisel päeval tuleb arvestada sellega, et politsei võib kontrollida juhtide joovet.

Soovin kõigile festivalikülastajatele rahulikku ja ilusat Schillingut. Kui vajate abi helistage 112.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles