ELU24 LIVE/ Külas käis šikk tšellokvartett C-Jam

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 live jätkas kolmapäeval, 3.juunil kell 12.00 muusikarohke saatega, kus seekord olid külaliseks neli šikki meest koosseisust C-Jam. Neli meest, neli tooli, neli tšellot ja kaunis ning meeliköitev muusika - see kõik ootas vaatajaid, kui külalisi võõrustas Elu24 peatoimetaja Anu Saagim. 

 

 

 
C-JAM on tegutsenud alates 2004. a sügisest, olles ainus selline koosseis Eestis, kus neli tšellisti, kellel kõigil on klassikaline muusikaharidus, pakub publikule neljale tšellole seatud rock- ja pop- ja klassikalist muusikat. Ansambli seaded on ainulaadsed ja originaalsed ning neid on võimalik nautida vaid C-Jam esituses. Kuulajatele pakutakse tuntud ja armastatud meloodiaid täiesti uues kuues.
 
 

 

Tšellokvartetis on ühendatud klassikaline keelpillikvartett, improvisatsiooniline big-band, metalne ja kaasakiskuv rock-muusika, tundlik ning emotsionaalne tšellokõla. Selline muusika ei jäta külmaks ühtegi kuulajat.

Tšellokvartett on andnud kontserte kõikjal Eestis ning esinenud Tallinna kammermuusikafestivalil, Hingemuusika ja Meistrite akadeemias, Toompea muusikasalongis ja Mõisaromantika sarjas, Seitsme linna festivalil, Viru Folgil, festivalil "Juu Jääb" jne. Kontsertreisid on toimunud Lätis, Venemaal ja Belgias. 

Foto: Viktor Burkivski

Koostöö erinevate solistidega:

Anne Veski, Luisa Värk, Marvi Vallaste, Kaire Vilgats, Bonzo & Tõun, Rebecca Kontus, Evelin Pang.

Foto: Viktor Burkivski

2008 osales ansambel kontserttuuril "Suvegurmee" koos Maarja ja Rannapiga ning koos on esinetud ka industriaalmuusika esitaja Evestusega MTV Eesti sünnipäeval. C-jam on salvestanud muusikat filmile "Sügisball" ja saatele "OP" ning välja andnud 2 plaati, "Hit the cello" ja "Cello on Air".

Foto: promo

Kavasse on valitud kirev bukett teoseid maailma erinevate stiilide ja aja muusikast - repertuaari kuulub teoseid sellistelt heliloojatelt nagu Händel, Brahms, Wagner, Popper, Lloyd Webber, Johann Strauß, Lennon/ McCartney, Anderson/ Ulveus,Rein Rannap, Valgre jne ning seadeid ansamblite Bon Jovi, AC/DC, Boney M., Status Quo, Abba, Procol Harum, Queen, Billy Joel, Alice Cooper, ELO, Guns'n'Roses repertuaarist.

Foto: Viktor Burkivski

Koosseisu kuuluvad:

Pärt Tarvas

Levi-Danel Mägila

Margus Uus

Tõnu Jõesaar

Vaata järele, mis vahvas saates toimus!

Foto: Viktor Burkivski

Anu Saagim tänab Eestimaist moebrändi Denim Dream.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles