Pildid: Viis kleiti, mis peavad olema iga naise garderoobis!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Bastioni disainerid Monika Randloo ja Triinu Jõhve soovitavad viit kleiti, mis võiksid leiduda iga naise garderoobis.

Foto: Bastion

Kleit on naiselikkuse sünonüüm, mis kaunistab kandjat sõltumata olukorrast – loomulikult pidulikul puhul, aga ka tööl ning vabal ajal. Bastioni disainerid Monika Randloo ja Triinu Jõhve annavad tänasel  ülemaailmsel kleidi kandmise päeval  nõu, millised kleidid võiksid leiduda iga naise garderoobis.

Foto: Bastion

Naiselik pitskleit

Mis väljendaks kandja naiselikkust paremini kui üleni pitsist või pitsdetailidega kaunis kleit? Pitskleidi näol on tegemist klassikuga, mida võib kanda ka päevasel ajal – suvine roosade lilledega valge kleit on selle heaks näiteks.

Foto: Bastion

Pidulik kleit

Selline, millega sobiks minna ooperisse või  vastuvõtule. Jah, Bastion pakub ka väga erilisteks hetkedeks sobivaid õhtutualette – kindlasti tasuks üle vaadata Bastioni ja ajakirja Anne & Stiil koostööna valminud erikollektsiooni tootevalik, kus on esindatud ka pidulikud pikad kleidid. Nende kleitide õlgadele saab sobitada ka samast materjalist valmistatud romantilise roosiga salle.

Foto: Bastion

Maani suvekleit

Mis saaks olla suvel veel naiselikum, kui lendlev maksikleit? Ihusõbralikust viskoosist efektsete mustritega kleidid panevad inimesed päid pöörama! Maailma moepildis on sel hooajal 1970ndate mõjutustega maksikleidid väga aktuaalsed ja ka Bastion pakub erinevate lõikelahendustega ning romantiliste mustritega maani kleite.

Foto: Bastion

Igapäevane töölkäimise kleit

Eelista hea venivusega materjalist kleiti, milles näed esinduslik ja naiselik välja, ent tunned end ka väga mugavalt. Igapäevaselt kantav kleit võiks olla valmistatud mittekortsuvast materjalist ehk naturaalse ja sünteetilise kiu segusest kangast.

Foto: Bastion

Mugav trikotaažkleit

Bastioni tootevalikus leidub laias valikus trikotaažkleite – nii õhemast kui paksemast trikotaažist, nii julgete printmustritega kui ühevärvilisi ning nii igapäevaseid kui ka pidulikke mudeleid. Pidulikumatest mudelitest püüavad pilku näiteks drapeeringutega, huvitavast struktuursest trikotaažkangast ning trikotaažpitsist kleidid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles