Elina Born annab fännidele debüütalbumi autogrammitunni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Born ja Stig Rästa kohtusid Eesti ajakirjanikega
Elina Born ja Stig Rästa kohtusid Eesti ajakirjanikega Foto: Mihkel Maripuu

Elina Borni debüütalbumi “Elina Born” autogrammitund toimub sel neljapäeval, 28. mail kell 19:00 Apollo raamatupoes Solarise Keskuses.

«Mul on väga-väga hea meel, et album on lõpuks valmis ja saan seda füüsilisel kujul oma käes hoida,» kommenteeris Born rõõmsalt. «Päris ausalt - kui esimest korda plaati käes hoidsin, tulid ka õnnepisarad,» lisas ta.

«Mõned lood on juba mitu aastat tagasi kirjutatud, kuid on ka väga värsket materjali. Minu jaoks on see au, et olen saanud koostööd teha sellise tiimiga. Suured-suured tänusõnad kõigile, kes on oma panuse siia andnud! Ilma teiste toetuse ja panuseta poleks seda albumit sündinud.»

 Autogrammitunnil saab iga huviline soetada endale värske kauamängiva, Elinat õnnitleda, autogrammi küsida ja pilti teha.

Lisaks esineb Elina koos bändi, Eurovisiooni lavapartneri Stig Rästa ning Daniel Leviga 1. juunil Nordea Kontserdimajas Tallinnas ning 3. juunll Vanemuise Kontserdimajas Tartus.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles