VIDEO! Veet Mano kutsub eestlasi laagrisse «Muutuste energia»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veet Mano
Veet Mano Foto: promo

29. mail algab looduskaunis Taevaskojas kolmepäevane energeetiline laager, kus hingelist ja kehalist paranemist ootavaid inimesi võtab vastu legendiks kujunenud tervendaja Veet Mano.

Laagris toimuvad erinevad tegevused, mis kõik aitavad leida ja tuua uue, värske energia oma igapäevaellu. Seal tegeletakse allasurutud emotsioonidega, mis tihtipeale takistavad oma elus edasi liikumist, tutvustatakse ja tehakse erinevaid Osho meditatsioonitehnikaid, et luua tasakaal iseendas ja läbi selle muutub inimeste elu tunduvalt nauditavamaks, õnnelikumaks. Veet Mano vastab osalejate küsimustele ja annab nõu tuginedes oma kogemustele ja tunnetusele.

Foto: promo

Lisaks uutele teadmistele ja tunnetusele saab ka reaalse kogemuse, kuidas need tehnikad töötavad iseenda peal.

Laagris toimuvad õhtuti ka eriteemalised grupid pärast laagritegevusi, mis on seotud otseselt erinevate terviseprobleemidega, samuti ka selja- ja kaelavaludega. Laager on suunatud kõikidele, kes tunnevad, et nad sooviksid rohkem sisemist tasakaalu ja õnne oma ellu tuua.

Korraldajad ootavad laagrisse kõiki, kes tahaksid oma elus midagi muuta.

«Ma soovitan lihtsalt olla avatud suhtumisega ja võtta julgus, et proovida uusi asju, mis võivad tuua endaga kaasa palju positiivset. Julgen seda soovitada tuginedes iseenda kogemustele ning nähes ka teiste inimeste pealt, kes on laagrites käinud. Elu muutub, sest tekib uus väljavaade sellele, iseendale,» ütleb üks korraldajatest Seeda Randroo.

«Reaalseid tulemusi on raske üles loetleda, aga nähes muutusi, mis on osalejatega toimunud, saan öelda, et nii füüsilised, vaimsed, emotsionaalsed mured võivad laheneda. Samuti võivad kaduda ka mõned harjumused või käitumismustrid, millest soovitakse loobuda.»

Vaata Veet Mano pöördumist eesti rahva poole!

Rohkem infot leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles