Klassijuhataja paljastas, kuidas käitus Tanel Padar koolipingis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassijuhataja Piret Meresma ja Tanel Padar "Pealtnägijas"
Klassijuhataja Piret Meresma ja Tanel Padar "Pealtnägijas" Foto: ERR

«Pealtnägija» saatejuht Piret Järvis uuris Tanel Padari klassijuhatajalt, kuidas käitus roki- ja möllumehena tuntud muusik koolipingis.

«Ta on hästi positiivne, hästi sõbralik... Niimoodi ta ei mölla, aga suu peale ta kukkunud ei ole,» ütles Taneli klassijuhataja Piret Meresma. «Siin on ta pigem tagasihoidlik, asjalik inimene.»

Kui Järvis imestas, kas Tanel on tõesti tagasihoidlik ja ei püüagi klassiruumis nalja rebida, ütles õpetaja: «Nagu ma ütlesin, ei ole ta suu peale kukkunud. Õige koha peal oskab ta tundi vürtsi lisada, aga ma arvan, et need klouniks olemised saab ta mujal ära teha.»

Klassijuhataja usub, et nii tema kui kolleegid suutsid Tanelisse suhtuda kui tavalisse õpilasse ja võtta teda kui normaalset inimest.

«Võibolla see, et kuna ta on nii hõivatud, siis teatud juhtudel pidasime talle vastu tulema, et ta mingid asjad saaks teistmoodi ära teha. Samas on meil palju hästi hõivatud inimesi. Ma ei ütleks, et ta siin kuidagi eriti privilegeeritud oleks,» sõnas Meresma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles