Adam Lambert on maganud mitme Hollywoodi staariga, kes pole avalikult geid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olly Alexander ja Adam Lambert
Olly Alexander ja Adam Lambert Foto: SCANPIX

Laulja Adam Lambert väidab, et tal on olnud suhteid mitme Hollywoodi näitlejaga, kes pole oma seksuaalsest sättumusest avalikult rääkinud.

33-aastane laulja, kes ei avaldanud endiste kallimate nimesid, peab meelelahutusbosside macholikku suhtumist põhjuseks, miks paljud kuulsused enda tõelist olemust varjavad, vahendab Femalefirst.

«Olen olnud nii mõnegagi neist... Olgu see muusika või näitlemine, tuleb silmas pidada seda, et neid tööstusi juhivad peamiselt mehed. Võibolla on asi selles,» ütles Lambert. «Kuid enamik kinoskäijaid ja plaadiostjaid on naised, nii et see ei tohiks justkui probleemiks olla?»

Rokkbändiga Queen tuuritav laulja on alati enda seksuaalsuse suhtes avameelne olnud ja ta tunnistas ajakirjale Glamour, et on ka naisi lähemalt tundma õppinud.

«Minu arvates on naised kaunid ja ma märkan alati, kui nad lõhnavad hästi. Nagu enamiku geimeeste puhul, köidavad mind väga enesekindlad naised,» sõnas Lambert. «Ma olen naisega maganud. Tegin seda esimest korda 29-aastaselt. See oli täiesti juhuslik asi, kuid ma olin väga uudishimulik. See oli suurepärane.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles