Lugemist: Marilyn Kerro õpetab, kuidas oma ellu küllust ja õnne tuua

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Мерилин Керро
Мерилин Керро Foto: Facebook

Kaunis eestlannast nõianeiu Marilyn Kerro jagab huvilistele sotsiaalmeedia kaudu nõuandeid, kuidas oma elu rohkem külluse ja õnnega rikastada.

«Tänapäeva elu on väga palju keskendunud materiaalsete väärtuste saavutamiseks ning selleni püüdlemiseks. Seetõttu kirjutan Teile natukene, kuidas oma igapäevaelus lihtsate ja ammuste tarkuste najale toetudes ning kaunite poolvääriskivide abil natukene küllust ja õnne oma ellu tuua!» selgitab kaunitar oma Facebooki fännilehel.

«Iidsete uskumuste kohaselt asub kodu rahakanal kagu piirkonnas. Soovitan panna sinna poolvääriskividega täidetud puidust laeka/kirstu koos valuutaga, rahapuu (müntidest või tsitriinist) ja/või konna kellel münt suus! Igal poolvääriskivil on oma eesmärk mida kannab, seetõttu ka valida kivimid sellised, mis soodustaksid võimaluste teket. Minu soovitus on tsitriin-külluse kivi, granaat-toob edu äris, aventuriin-samuti võimas külluse ligitõmbaja ja jadeiit-suurendab sissetulekuid. Valikuid on veel, sest paljud kivid oma omadustelt on katvad... Kuid loeb mõte, mis pühendatakse kivile, mõtted, mis suunatakse kivile!»

Vene selgeltnägijate saates kuulsaks saanud Marilyn Kerro soovitab meeles pidada, et poolvääriskivid on toetavad ning võimalusi soodustavad ja oma võimalused ja nendest kinnihaaramine on meie endi teha. «Jälgige märke elus

Ilusat kevadist kolmapäeva kõigile!Tänapäeva elu on väga palju keskendunud materjaalsete väärtuste saavutamiseks ning...

Posted by Marilyn Kerro Fanpage on Wednesday, 8 April 2015
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles