«Kättemaksukontoris» möllab staarmemmede jõuk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kättemaksukontor». Lugu «Lõvitüdrukud», kus rollides löövad kaasa ka armastatud näitlejannad Helgi Sallo, Helene Vannari ja Luule Komissarov.
«Kättemaksukontor». Lugu «Lõvitüdrukud», kus rollides löövad kaasa ka armastatud näitlejannad Helgi Sallo, Helene Vannari ja Luule Komissarov. Foto: TV3

TV3 krimikomöödias «Kättemaksukontor» saab homme alguse uus kaheosaline lugu «Lõvitüdrukud», kus värvikates rollides löövad kaasa ka armastatud näitlejannad Helgi Sallo, Helene Vannari ja Luule Komissarov.

Daamide osaks on kehastuda memmedeks, kelle jõuk paneb toime eriti oskuslikult kavandatud rööve. Lugu saab alguse juveelipoe omaniku pöördumisest Kättemaksukontori poole ning Freya Narvik (Elina Reinold), Marion Pärn (Kadri Adamson) ja Kirke Klein (Adeele Sepp) sukelduvad peadpööritavasse seiklusesse, kus lisaks memmede paljastamisele tuleb tegutseda veel ühe juhtumi lahendamisel.

«Kättemaksukontor» on TV3s neljapäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles