ERKI Moeshow 2015 kollektsioonid on valitud!

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshow 2015 kollektsioonid on valitud!
ERKI Moeshow 2015 kollektsioonid on valitud! Foto: ERKI

Žürii on enda otsuse teinud ning selgunud on selleaastase ERKI Moeshow edasipääsejad, kelle seas on esindajaid nii meilt kui mujalt – lisaks sellele on toimunud muutus ka ürituse toimumisajas.

Enne lõppüritusele pääsenutest rääkimist tuleb aga rõhutada ühte olulist punkti – läbirääkimiste tõttu on ERKI Moeshow toimumisaeg tõstetud 30. mailt nädala jagu varasemaks ning toimub seega uue plaani kohaselt 23. mail. Nädala jagu vähem ootamist ongi ehk pigem hea!

Möödunud nädala algul tuli aga kokku moevaldkonna spetsialistidest koosnev žürii, kes üle viiekümnest saabunud kollektsioonist pidi tegema keerulise valiku ning jätma suure hulka kavandeid kõrvale, tõstmaks esile lavalaudadele sobivaimad.

Pärast arutamist ja kaalumist jõuti ühisele otsusel ning selleaastased edasipääsejad on:

„0” Katrin Aasmaa

„Falling backwards with a wooden sword in a lilac bush" Kaur Ralphowitsch Hensel

„How many levels do you need?” Tauri Västrik

„City Slap” Ruth Sotnik

„M-M-M” Triin Tint, Katrin Aasmaa, Cärol Ott, Marleen Afanasjev, Reila Saarmäe, Vera Lustina, Evgeniya Dolgopolova, Katrin Ruuse, Kristiina Jeromans

„GREEK!” Raili Randmaa

„RetroGrade” Silvia-Sigrid Sillaots

„NÄLG” Taavi Turk

„FROTEESUS” Iris Vilu

„I can see you” Kairi Katmann

„VANAARU” Alli-Liis Vandel (rõivad) Merilin Tõnisoja (ehted)

„ÜX” Frida Jõe

„Warmth of Heritage” Teele Koel

„NIINA” Kristel Kuslapuu

„Sirimiri” Kerti Pahk

„SULG KAAL kuni 57 kilo” Anu Ernits/Pirjo Kullerkupp

„KILP” Katarina Klett

„The Quiet Ones” Triin Tint

„Manivald” Gerda Retter, Egle Jaago, Kaari Sibrits, Helene Sepp, Erika Kool, Liis Turnau

„Happy Hippie” Kätrin Avarmaa

„Vibrations” Katrina Kaubi

„A Lesson In Balance: The Grid” Kristiina Feldmann

„Kentaur” Laura Viia

Foto: ERKI

„Kogu üldine teema ja suund on läinud palju sportlikumaks – on selgelt tunda, et tugevalt on tänapäeval sisse tulnud selline noorte suund, nii-öelda „normcore” ning seeläbi on ära kadunud selline ülim naiselikkus, vaid pigem üritatakse ikkagi taga ajada sellist kontseptuaalset suunda,” sõnas žüriiliige Liisi Eesmaa selgituseks, mis on praegusel hetkel kogu ERKI loomingut kirjeldav ning kuhu see on aastatega liikunud.

ERKI Moeshow on Eesti suurim avalik moeüritus, milles osalevad nii Eesti kui ka naaberriikide lootusandvaimad noored moehuvilised. Iga aastaga kasvav publikuarv on viimastel aastatel jõudnud ligi 1500 inimeseni ning ka selleaastane programm ei lase inimestel pettuda. ERKI Moeshow 2015 modellicasting toimub 11. aprillil Kristiine Keskuse aatriumis ning üritus ise leiab aset 23. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles