Video: ERKI moe-show korraldaja: kollektsioonide tunnusjooneks peab olema natukene hullumeelsust

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI moe-show kavandite toomine viimasel hetkel
ERKI moe-show kavandite toomine viimasel hetkel Foto: Viktor Burkivski

Esmaspäeval, 23.märtsil kell 16 lõpes ERKI moe-show kavandite esitamise konkurss ning sel puhul uuris Elu24 show peakorraldajalt Janela Petersonilt, mida kavanditest oodata ning miks tasub oma silmaga moe-show'd vaatama tulla.

«Tulin oma silmaga vaatama, kas eelmise aasta rekord, 72 kavandit, lüüakse üle,» rääkis Peterson Elu24le.

Kavandid vaatab üle viieliikmeline žürii, kelle seas on näiteks Aivar Antonio Lätt ning Liisi Eesmaa.

«Sel aastal on Eesti Kunstiakadeemia sajas juubeliaasta, siis lavastusel ja lavaruumi kujundamisel me seda arvestame,» rääkis Peterson, et oodata on väga huvitavat show'd.

Lisaks toimub 11.aprillil Kristiine keskuse tagumises aatriumis modelli-casting, kuhu oodatakse kõiki noori neidusid ja noormehi, kes pole ühegi agentuuri nimistus.

Foto: Viktor Burkivski

«Publikusse ootame erinevaid moehuvilisi, kokkuvõttes näeme rahva seas iga-aastaselt noorte moeloojate vanemaid, õppejõude ja moekontingenti Eestist ja välismaalt,» rääkis Peterson, et oodatud on kõik, kelle südames tuksub mood.

«Kollektsioonide tunnusjooneks peab olema natukene hullumeelsust,» lisas peakorraldaja, et noorte kollektsioonid peaksid olema pigem üle võlli, sest kantavat moodi jõuab veel teha terve oma elu.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles