«Eesti tippmodelli» kolmanda hooaja võitis Aule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti tippmodell» finaal.
«Eesti tippmodell» finaal. Foto: Erlend Štaub

Neljapäeval lõppes Kanal 2 saate «Eesti tippmodelli» kolmas hooaeg. Finaalis võistlesid Hendrik, Liise, Aule ja Jekaterina ning võitjaks kuulutati Aule.

Aule rääkis lõppvõistluse eel, et ta kardab kõige rohkem Katjat: «Ta on elukogenud modell ja teab, mida teeb.»

Foto: Kanal 2

«Kui vaatan finalistide peale, siis kõigil on omad plussid ja miinused,» märkis Hendrik. Hendrik tunnistas, et ta nägi unes, et Liise võidab: «See oli nagu õudusunenägu - kui üles ärkasin, siis olin üleni higine.» Ka Aule nägi unes, et Liise võidab.

Foto: Kanal 2

Katja sõnul oli Liise pildistamises tugevam kui moelaval kõndimises. Gerili rääkis, et kuigi Aule jättis saates vastaka mulje, hoiab ta pöialt just Aulele.

Foto: Kanal 2

Žüriilaua taga istusid Liisi Eesmaa, Toomas Volkmann, Urmas Väljaots ja Paolo Moglia.

Foto: Kanal 2

Finaali esimeseks väljakutseks oli ajakirja Cosmopolitan fotosessioon.

Kohtunikelt sai kõige rohkem kriitikat Katja, kelle pildi kohta öeldi otsekoheselt, et see pole kõige paremini välja kukkunud. Pildil jäi segaseks, kas seal poseerib karakter või modell.

Foto: Kanal 2

Aule oli Cosmo-tüdruku rollis väga veenev. Ta polnud pildil nagu kauge ja kättesaaamatu staar, vaid kauniks tehtud naabriplika. Samas oli seal olemas annus modelli.

Foto: Kanal 2

Hendrik jäi pildil särgi varju ja Liiset peeti väga fotogeeniliselt, kuid pildilt jäi kahtlus, kas ta tunneb ennast selles rollis hästi. Tundus, et Liise suunurgas oli väike kramp.

Foto: Kanal 2

Modellidele oli suureks väljakutseks osalemine Tallinna moenädalal. 

Foto: Kanal 2

Gerili jäi peaproovi hiljaks, sest bussid olid täis.

Foto: Kanal 2

Aule tunnistas, et moeetendust vaatama tulnud suur publik ehmatas teda.

Foto: Kanal 2

Liise lõi kohtunikud pahviks hea kõnni ja suurepärase näoilmega.

Foto: Kanal 2

Enne viimast otsust rääkisid kohtunikud, et ehkki Katja on kogenud, jääb tal ehk puudust moemaailmas vajalikuks eripalgelisusest. Katja suutis siiski terve hooaja väl

Aule puhul kahtlesid kohtunikud, kas ta on päris modellimaailma sisenemiseks veel valmis.

Hendriku puhul oli jätkuvalt üleval küsimus, kas ta on modell või näitleja. Kohtunukud olid siiski veendunud, et juba Eesti tasandil saab ta hästi palju tööd.

Liise puhul nägid kohtunikud seda, ta on väga palju arenenud ja see katkine lego, mida nad olid seni näinud, leidis kõik oma osakesed üles.

Foto: Kanal 2

Võitjaks kuulutati Aule, keda pärjati uhkete auhindadega.

Foto: Kanal 2

Aulet ootab modellileping maailma ühe edukama ja mainekama agentuuriga Major Paris. Sõidu- ja elamiskulud Pariisis katab Top Modelsi agentuur (esindaja Paolo Moglia). Soovi korral võib Aule liituda ka Majori filiaaliga Itaalia moemekas Milanos.

Foto: Kanal 2

Aule poseerib ka naisteajakirja Cosmopolitan aprillikuu numbri esikaanel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles