Grete Klein - kõigepealt uued tissid ja nüüd ka uus musisuu?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Klein ja tema uhked uued tissid
Grete Klein ja tema uhked uued tissid Foto: elu24.ee

TV3 komöödiasari «Padjaklubi» alustas taas uue hooga.  Peaosades mängivad ikka need samad tšikid - Katariina Ratasepp, Kertu Moppel, Grete Klein ja Kristel Aaslaid.

Foto: youtube.com

«Esmapilgul näis kõik vanaviisi olevat, kui mitte arvestada seda, et Katariina oli oma ilusad blondid kiharad oranžiks värvinud, Kristel pisut kaalus alla võtnud ja Katariina oma soengu korda teinud,» kommenteerib sarja fänn ja Elu24 ugeja. «Kuid äkitselt märkasin Grete juures miskit veidrat, kui teda lähedalt näidati. Vaadake tema pilte eelmisest hooajast ning võrrelge neid uutega. Tüdruku suu on paisunud mitme sentimeetri võrra...»

.

Foto: Maksim Toome

«Kui paar aastat tagasi premeeris Grete end uute tisside- ja juuksepikendustega, kas siis nüüd oli huulte  kord? Mis järgmiseks, süstid põskedesse ja tagumikku,» küsib nördinud lugeja. «Muidu kena mimm, aga miks ta endast vägisi tehisnukku soovib teha?»  

Kuidas sulle Grete uued huuled meeldivad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles