ERKI Moeshow 2015 kavandite konkurss algab nädala pärast!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshow 2015 kavandite konkurss
ERKI Moeshow 2015 kavandite konkurss Foto: ERKI

Juba 9. märtsil on käes aeg, mil kahe nädala jooksul on võimalik esitada ERKI Moeshow'le konkureerimiseks kavandeid. Kavandite toomise tähtaeg kukub 23.märtsil kell 16.00.

Foto: ERKI

Kõigest nädal on veel oodata ning siis läheb lahti - ERKI Moeshow 2015 ootab kõiki originaalseid ja hullumeelseid kavandeid, mille seast karm, ent õiglane žürii valib välja parimad, kel õnnestub seeläbi esitleda enda kollektsiooni 30. mail show lavalaudadel.

ERKI Moeshow on suurepärane võimalus noortele moeloojatele end pildile tuua, kuna lisaks suurele üldsuse tähelepanule ning võimalusele esitleda enda loomingut valdkonna säravamate tegijate ees, on üritusel ka preemia, mille nimel tasub pingutada.

Foto: ERKI

Noorte moeloojate toetuseks ütles enda sõna ka eelmise aasta ERKI Moeshow võitja Anja Yelizarjeva: «Peale arendava ja kasvatava läbielamise sai võidupreemiaks avatud tee võimalusteks, koostöödeks, plaanideks ning Tradehouse’i abil ka paras toetus, et edasised kavatsused täide viia».

ERKI Moeshow on juba 28. korda rahva ette jõudev Eesti suur moeüritus, millest võtavad osa nii Eesti noorte moeloojate paremik kui ka esindajad välismaalt. Kavandite konkurss algab 9.märtsil ja lõpeb 23.märtsil kell 16.00.

Žürii otsus edasipääsenute suhtes tehakse teatavaks märtsi lõpus.

Lisainfo ning konkursi reglement on SIIN!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles