Tervendaja Veet Mano tuleb taas Eestisse!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veet Mano.
Veet Mano. Foto: promo

Märtsi keskel on Eestisse uuesti oodata «Selgeltnägijate tuleproovi» finalisti ja legendaarse Osho õpilast Veet Manot, kes viib Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Saaremaal läbi rea energeetilisi seminare, AUM meditatsioone ja massaažiseansse, mis vabastavad hädalisi kaela- ja seljavaludest.

Foto: TV3

Tallinnas toimub massaažigrupi raames ka pikem väljaõpe – on võimalik kõigil, kaasa arvatud ka massööridel, füsioterapeutidel õppida massaažitehnikaid, mis on Veet Mano enda poolt välja töötatud, milles kasutab tervendamiseks gravitatsioonijõu olemust ning mis mõjuvad väga kiiresti ja efektiivselt.

«See hea energia, mis Veet Manoga koos käib, on aidanud väga paljusid inimesi ja nende kursuste korraldamine on olnud rõõm,» ütleb Eesti Meditatsiooni Kooli rajaja, Seeda Randroo, kes on läbinud õpetuse OSHO Rahvusvahelises Meditatsiooni Keskuses, saades nimeks Chandini Sarita.

Foto: Kalev Saar

Mano elu möödub ühest kohast teise rännates ja inimesi abistades ning tervendavad retked on teda 2013. aastast toonud ka Eestisse.

Mano tegevusele annab hindamatu väärtuse asjaolu, et ta on saanud tarkusi Indias legendaarselt Osholt, kes andis isiklikult tervendajale 12-aastase mediteerimisõppe ja praktiseerimise tulemusena nimeks Veet Mano ehk teispool mõtlemist ning hindude valgustatu ja pühendunu tiitli Swami. Mano enda sõnade järgi õpetas Osho teda maailma lugema.

Tänapäeval on Veet Mano tunnustatud meditatiivsete praktikate alal ja ta on seotud ka mitmete projekidega OSHO Rahvusvahelises Meditatsiooni Keskuses Indias, kuhu igal aastal koguneb tuhandeid hingelist tasakaalu otsivaid inimesi. Ta on välja töötanud efektiivsed tehnikad selja- ja kaelavalude raviks ning päästnud seega paljud inimesed vältimatuna tundunud operatsioonidest.

Mano on lisaks tervendamisvõimele võitnud inimeste südameid oma sooja, siira ja heatahtliku isiksusega. Ta annab head nõu ka inimsuhete vallas. Nii on Mano öelnud armastuse kohta: «Minu lähenemine on kokkuvõtvalt selline, et kõik tuleb anda vabaks ˗ anda ära hinnangud ning hakata vabalt andma ning jagama armastust, jagada seda piiramatult».

Oma raamatus «Minu nimi on Veet Mano» on tervendaja välja toonud erinevaid eluõpetusi, mis toimivad igas elusituatsioonis. Näiteks on ta öelnud: «Meie elu iga päev, siin ja praegu ˗ see ongi kõige olulisem päev!» või «Kallistamine on viis meie südameenergia jagamiseks!» või «Armastus on tugevaim ravim ja tervendav jõud».

Veet Mano seminarid annavad osalejatele positiivset energiat, need õpetavad, kuidas tõsta oma energiataset ja seda hoida, kuidas vältida negatiivseid eluseisundeid, kuidas kogeda erinevaid OSHO meditatsioonitenikaid, mis aitavad leida iseennast, lõõgastuda ning olla tasakaalus oma igapäevaelus. Praktilises pooles saab õpetust sellest, kuidas vabaneda ülaselja- ja kaelavaludest.

Väga paljud suhte- ja pereprobleemid, psühholoogilised ja emotsionaalsed probleemid sh, on leidnud lahenduse, paljude inimeste elud on muutunud rõõmsamaks, rohkem elujõulisemaks. Inimesed saavad kursutel osaledas kaasa nn töövahendid, kuidas iseennast edasi aidata, kuidas hoida oma elus rõõmu ning rahu, kuidas ravida oma hingehaavu ja parandada seisundeid eneses.

Oma energiatega tegelemist võib võrrelda spordi, klaverimängu või toiduvalmistamisega – on vaja kogeda ja tegeleda rohkem kui 1-2 korda. Kellestki ei saa koondise korvpallurit pärast esimest treeningut – tuleb jätkata.

Seminar OÜ korraldatavad Veet Mano kevadtuuri kursused leiavad aset 16.-18. märtsini Tallinnas, 19.-20. märtsini Tartus, 21. märtsil Saaremaal ja 22. märtsil Pärnus.

Sooduspileteid saab korraldajalt 8. märtsini, mis annab võimaluse teha lähedasele inimesele ilusa naistepäevakingi.

Rohkem infot leiab SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles