Gerili tahtis modellisaatest lahkuda, aga koju saadeti keegi teine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerili
Gerili Foto: Kanal 2

Tänases Kanal 2 saates «Eesti tippmodell» arenes edasi Itaalias alanud tüli ning koju pidi minema järjekordne võistleja.

Milanost saabunud modellid avastasid, et nende elupaik oli vahepeal ümber kolitud Tallinna südalinna Radisson Blu hotelli. Kuuekesi sviiti jagades oldi veel rohkem ninapidi koos ning tekkisid kaks vaenulikku leeri. End primadonnadeks pidavad Gerili ja Katja leidsid kumbki ustavad jüngrid, kelle kaasakiitmisel sai jätkata Itaalias alguse saanud vaenu. 

Saade läheneb otsustavatele hetkedele, seega olid ka tänased ülesanded aina raskemad. Pealtnäha lihtne Cosmopolitani moeseeria pildistamine osutus närvesöövaks, sest fotograafi ja toimetaja nõudmised ei paistnudki lõppevat. Niigi tusased ja löödud modellid aga ei saanud põlve lõdvaks lasta, sest Fazeri Geisha pildistamisel loobiti neid jääkülma piimaga. Seejuures ei tohtinud kaelamurdvatel kingadel balansseeriv modell end poole tunni jooksul liigutada. 

Tagasi hotellis valati pinged välja üksteisele. Hendrik oli saanud Gerili meelest hakkama sündsusetu naljaga ja hotellitoas puhkes peretüli meenutav karjumismaraton. Gerili kiskus lahti Hendriku minevikuhaavad ning viimane ei jäänud vastust võlgu. Üha rohkem püüdis end kehtestada Katja, kelle võimukus on olnud nii mõnelegi pinnuks silmas. 

Kohtunike ees ootas võistlejaid ehmatus - žürii ees korraldati välkmoeshow otse Eesti juhtivate disainerite terase pilgu all. Aulet ja Gerilit tabas nõrkus ja Liisi kahtles, kas nad end mitte ei näljuta? 

Seekord sai lõpu Sandro teekond modellisaates, kuigi koju soovis minna hoopis Gerili.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles