GALERII! Henrik Normann testis T&M ilusalongi uusi iluprotseduure

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval avas eksklusiivne T&M ilusalong oma uuenenud uksed ja see oodatud sündmus tõi kohale mitmeid ilumaailma staare.

 

 

 
Osad neist andsid avaürituse õnnestumisele oma panuse: muusikaga kostitas kohaletulnuid armastatud lauljatar Keit Triisa ning õhtu kujundas muhedaks näitleja Henrik Normann. Õhtul võis näha sädelemas selliseid moe- ja ilumaailma nimesid nagu Kertti Viru, Alice Viisileht ja mitmeid teisi glamuurseid ja kauneid inimesi.

 

Mis siis on T&M ilusalongis nüüdseks muutunud? «Kõik on muutunud!» vastab salongi looja ja hing Merilin Markov-Valm. «Salongis on rohkem kui kunagi varem! Oleme koondanud ühte kohta kõik, mida üks endast lugupidav naine vajab! Ilumaailm on püsinud aegade algusest alates ning püsib ka edasi vankumatult. Ükski naine ei ütle ära ilust ning naise ilu paneb maailma särama. Soovime pakkuda Eestis kõige professionaalsemaid koolitusi, et hoida ära ebakvaliteetse iluteenuse pakkumise. Usun, et mitte ükski naine ei lahku salongist rahulolematuna ning meie salongi meeskkonna motoks on panna iga naine särama ning ennast armastama.»

 

 

Uuendatud ilumaailm pakub püsimeigiteenuseid, kõiki ilusalongi teenuseid, professionaalseid DeLuxe Line küünehooldustooteid ning ilualaseid koolitusi oma ala parimatelt. 

 

 

Merilin Markov-Valm on rahvusvaheliselt diplomeeritud küünetehnik ning koolitaja ja kohtunik. Tema karjäär algas juba 2003. aastal, millele järgnes tormiline tõus küünetehniku maailmas. Merilin on läinud välja ka Eesti piiridest ning saavutanud kõrgeid kohti maailma tasemel. 

Hiljuti tuli Merilin tagasi Soomest MM küünevõistluselt geelküünte alal, kust tõi kodumaale II koha, mis on tugev tulemus, arvestades, et võistlejaid oli 55 ringis. 

 

 

T&M ilusalong on olnud ka pikaajaline küünevõistluste korraldaja. Nüüd on Merilin omandanud ka professionaalide käe all tõenduspaberi püsimeigi koolitajana.  Varsti oodatakse teda Hiinasse sertifikaati tõstma. 

Aastal 2011 tõi Merilin turule professionaalse kõrgkvaliteetse küünehooldussarja DeLuxe Line, mis areneb ilumaailmas tohutu kiirusega. 

 

«Meie tooteriiulid uuenevad vastavalt kliendi vajadustele ja soovidele. Uuenenud ilusalongi avamine on tõeliselt suurejooneline sündmus!» arvas Merilin täiustunud salongi uksi külastajatele avades ja nii läkski. Tema sõnul on T&M ilusalongi sisustus inspireeritud ideest, et tööl olles 24/7 jääks mulje nagu viibiksid tööl, kodus, külas, maal või mujal meeldivas paigas, aga mõnus tunne tekib igal juhul.

 

T&M ilusalong asub Tallinnas Jakobsoni 14 ja sinna on oodatud iga naine, kes tahab end hästi tunda ja kaunis välja näha. 
 
Vaata pildigaleriid salongi avamisest!
 
 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles