Kadri ja Priit Simson lahutavad abielu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Simson.
Priit Simson. Foto: Jelena Rudi

Keskerakonna nimekirjas riigikokku kandideeriv poliitik Kadri Simson ning tema ajakirjanikust abikaasa Priit Simson teatasid täna, et lahutavad oma seitse aastat kestnud abielu.

Juba pikemat aega on meedia teravdatud pilguga hoidnud silma peal Kadri ja Priit Simsoni käekäigul. Kui mõni aeg tagasi sahistati, et paar elab lahus, siis nüüd vahendab Publik, et paar on otsustanud rahumeelselt abielu lahutada.

Kadri hakkas ka silma eilsel presidendi vastuvõtul, kus naine esipaari kätles ilma kaaslaseta.

Foto: Presidendi kantselei

Mõni aeg tagasi saates «Avameelselt» intervjuu andnud Kadri sõnas, et kaasa on teda ta tegemistel toetanud. «Täna on minu jaoks töö number üks ja ma lähtun sellest, et minu erialal on võimalik teha kas väga palju tööd või siis üldse mitte selles valdkonnas töötada. Ma ei kujutaks ette, et oleksin poliitik, kes on üks 101 riigikogu liikmest, keda keegi ei tea. Tööl ma näen, et mul on võimalik midagi muuta ja seetõttu tulebki panna oma energia sinna, kus sinu saatus sinust sõltub.»

Kodus on ta enda sõnul olnud paigalseisus: «Ei tasu jätta tunnistamata seda, et ilma lasteta abielu on kurb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles