Video: tänavusel presidendiballil näeb ohtralt moelooja Riina Põldroosi loomingut

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Vabariigi aastapäev on ukse ees. Milliseid kauneid kleite näeme sel aastal presidendiballil? Üheks daamide lemmik moeateljeeks on kindlasti Tallinna kesklinnas resideeriv Embassy of Fashion, kust on võimalik hankida Riina Põldroosi, Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmanni loomingut.

Foto: Erlend Štaub

Embassy of Fashion pakub Riina Põldroosi (pildil), Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmanni loomingut.

Foto: Tanel Veenre autoriraamat

Lisaks kaunitele kleitidele leiab moeateljeest ka ehtekunstnik Tanel Veenre ainulaadset loomingut, mis sobib suurepäraselt kandmiseks ateljees valminud kleitidega.

Foto: Jelena Rudi

Riina, pingviinide ballini on jäänud loetud päevad. Kui mõni naine peaks avastama viimasel minutil, et vajaks siiski uut õhtukleiti, kas teie juurest oleks see võimalik veel hankida?

Riina: Meil on loomulikult pakkuda ateljees juba valmis kleite, kuid meil on ka mitmeid kleite veel töös, mõned pole veel väljagi lõigatud. Tegelikult jõuab ju kleidi väga kiiresti valmis teha.

Foto: Erlend Štaub

Näiteks on ateljees valmis vägagi Eesti Vabariigi hõnguline kleit, mille võiks kohe kaasa haarata. Selle käsitööna valminud, ainueksemplarist kleidi hind jääb 600 euro kanti.

Foto: Erlend Štaub

Samast seeriast leidub ka roosakas-beež kleit.

Foto: Erlend Štaub

Saadaval on ka 30ndate stiilis imeilus erksinine, sametiselt läikiva pinnaga siidkleit.

Foto: Erlend Štaub

Riina: Sel aastal on olnud eriti nõutud just seda tooni sinised kleidid. Olen pidanud lausa keelduma liiga palju sarnase tooniga kleitide valmistamisest, sest muidu on neid presidendi vastuvõtul liiga palju ja see torkab silma.

Aga, mida teha juhul, kui peol on mitu ühesuguse kleidiga naist, seda vaata juba videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles