Elisabet Reinsalu: vahel on õudne ja ei tule välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahetasid imagot: Kertu (Liis Haab), Mari (Elisabet Reinsalu) ja Piret (Inga Lunge).
Vahetasid imagot: Kertu (Liis Haab), Mari (Elisabet Reinsalu) ja Piret (Inga Lunge). Foto: Arno Mikkor (Kanal 2)

Teisipäeval, 17. veebruaril toimusid Tallinna Linnahalli juures sarja «Pilvede all» võtted. Taustategelastena võtsid lisaks vabatahtlikutele osa ka mõningate väljaannete reporterid. Sari alustab uut hooaega juba 25. veebruaril.

Teisipäeval filmiti võtetel üles osa, kus laeval on toimub raamatuesitlus, kuhu saabuvad nii sarja osalised kui erinevad ajakirjanikud. Peale ligi tunniajalist välivõtet tuldi laeva peale sooja, kus Elu24 küsis grimmitoas paar küsimust ühe sarja peaosatäitjalt, Elisabet Reinsalult.

Mis on sarja «Pilvede all» fenomen?

Seda on palju küsitud ja olen selle peale ka palju mõelnud. See tekib asjade kokkulangevusega - satuvad kokku hea kirjutaja, režissöör, meeskond ja partnerid. Sellest tekib mingisugune tulemus, mis inimestele korda läheb. Kõik liikmed, kes meil töötavad, see tuumik, pingutavad hommikust õhtuni, et see tulemus oleks hea. ma arvan, et seda on ka näha.

Kas rasketel võttepäevadel mõtlete ka, et olete teinud valed karjäärivalikud?

Et pagariks minna? Ei mõtle. Ma armastan seda tööd, mida ma teen. Loomulikult oled vahel väsinud või tujutu, aga me oleme inimesed. Me ei pane kuskil liini peal skeeme kokku, vaid me suhtleme ja see võib vahel tekitada pingeid või probleeme - see on arusaadav. Töövahetuse peale pole ma mõelnud.

Te olete hetkel üks tuntumaid Eesti naisnäitlejaid televisioonis. Millest see tingitud on?

Ma ei oska öelda. Ma ei tea, miks see nii on. Küllap on kõik seotud õnnega. Elus peab ikkagi õnne olema. Ega see ei tähenda, et ma midagi muud ei teegi ja lähen lihtsalt kohale ning hakkan midagi varrukast pilduma. Selle taga on ikka mu enda panus ja töö ka. Vahel on raske või õudne ja ei tule välja, aga ma olen tänulik, et mul on elus olnud õnne.

Sarja «Pilvede all» uue hooaja esimene osa on eetris juba kolmapäeval, 25. veebruaril kell 21:30 Kanal 2s. Selle nädala võtete tulemust saab aga alles näha paari kuu jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles