Venemaa USAle: kui te ei paljasta maailmale, et ufod on olemas, siis teeme meie seda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Maailma Majandusfoorumi andmetel olevat Venemaa USAd hoiatanud, et kui USA ei paljasta maailmale tõde ufode kohta, siis teeb seda Venemaa.

Maailma Majandusfoorum (World Economic Forum – WEF) on Šveitsi mittetulundusfond, mida tuntakse eelkõige igal aastal Alpide kuurordis Davosis toimuvast tippkohtumisest, millel osalevad maailma juhtivad poliitikud, äriliidrid, teadlased ja ajakirjanikud, edastab earthweareone.com.

Majandusfoorumi 2013. aasta dokumentidest ilmnes, et Venemaa peaminister Dmitri Medvedev paljastas 7. detsembril 2012 Moskvas pressikonverentsil teadmata, et mikrofon on sees, üsna ebatavalise asja.  

Üks ajakirjanik küsis Medvedevilt tulnukate kohta.

«Koos tuumakoodidega saab president ka salatoimiku, milles on kirjas juhtumid, mil Maad on külastanud tulnukad. Samuti on seal info, kuidas riiki tulnukate rünnaku puhul kaitstakse. Selle teema kohta saab üsna hea ülevaate filmist «Men in Black». Ma ei paljasta, kui palju selliseid isikuid meie hulga on, et mitte paanikat tekitada,» teatas Medvedev.

1997. aasta filmis «Men in Black» võitlevad kaks USA eriüksuse agenti tulnukatega.

Majandusfoorumi andmetel ei viidanud Medvedev mitte Hollywoodi menufilmile «Men in Black»,  vaid Venemaa samanimelisele dokumentaalfilmile, milles käsitletakse ufode ja tulnukate teemat.

Väidetavalt muutis meedia Medvedevi sõnu, kuna paljastus tulnukaid jahtivate agentide ja meie planeedil olevate tulnukate kohta oleks olnud liiga šokeeriv.

Medvedevi paljastus aga olevat olnud üleskutse USAle tuua päevavalgele tulnukatega seotud salainfo.

USAl olevat oma ufoprogrammid, mille andmed on ülisalastatud. Seni on USA eitanud tulnukate olemasolu. Selle teemaga on tegelenud vaid vandenõuteoreetikud.

Lisaks Venemaale ja USAle on ufode teemaga tegelenud ka Vatikan, mis juba 2009. aastal teatas, et nad on valmistunud tulnukate rünnakuks.

Meediasse on jõudnud mitmed sündmused, mida seostatakse tulnukate tegevusega. Näiteks kummalised juhtumid Kuul, iidsete jõesängide leidmine Marsil ja veel palju sarnast.

Briti ja Sri Lanka teadlaste sõnul näitavad kosmoseuuringud, et inimesed ei ole kosmilises avaruses ainsad mõistusega olendid ning maailma juhtivriigid, eelkõige USA püüavad seda varjata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles