FOX kanal toob menusarjad Eesti televaatajateni varasemast kiiremini

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telekanal FOX
Telekanal FOX Foto: FOX

Veebruarist jõuavad telekanali FOX uued sarjad ja hooajad Eesti televaatajateni maailma esilinastuse päeval või päev hiljem. Uue linastumiskorra järgi jõuab esimesena eetrisse menusarja «Elavad surnud» viienda hooaja teine pool, mis linastub 9. veebruaril 126 riigis, neist Eestis kell 22.  Muudatus on tingitud rahvusvahelise telekanali FOX brändi ühtlustamisest üle maailma.

FOX International Channels Baltimaade turundus- ja kommunikatsioonijuhi Sille Ruusi sõnul tähendab FOX brändi ühtlustamine eelkõige seda, et 127 riigis leviv FOX on edaspidi kõikjal ühesuguse visuaalse keelega ja kanal koondub ühele Facebooki lehele, mis hõlmab nüüdsest ligi 17 miljonit fänni. «FOXi visuaalne keel muutub veidi moodsamaks ja mängulisemaks ja on edaspidi kõikjal maailmas ühesuguse ja äratuntava «näoga»,» kommenteeris Ruus. Lisaks lihtsustab muudatus veidi ka linastumiskorraldust, mis tähendab, et FOX sarjade uued episoodid ja hooajad jõuavad 126 riigis eetrisse samal kuupäeval.

«Eesti televaataja jaoks on see kahtlemata positiivne, sest enamikke sarju saab vaadata praktiliselt kohe pärast USAs esilinastumist. Uus sari «Wayward Pines» esilinastub maikuus Euroopas isegi enne USAsse jõudmist. Meie soov on pakkuda televaatajatele põnevat sisu ja meelelahutust kiiremini kui varem,» lisas Ruus.

FOX telekanal jõuab 245 miljoni televaatajani 127 riigis ja 33 keeles, olles seega suurim ja vaadatuim meelelahutuslik telekanal maailmas. Telekanali rahvusvahelised reitingud kasvasid eelmisel aastal 20 protsenti.

Foto: promo

FOXi tuntuimad seriaalid on zombie-sari «Elavad surnud», ajaloohõnguline põnevusseriaal «Da Vinci deemonid» ning  fantaasiamenuk «Troonide mäng», mille kauaoodatud viies hooaeg linastub 13. aprillil, päev pärast USA esilinastust. 14. mail esilinastub FOXi uhiuus Blake Crouchi menuromaanil põhinev müsteeriumsari «Wayward Pines», kus mängib peaosas Oscari-nominent Matt Dilon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles