Kas on maitsekas oma tattoosid eksponeerida pidulikul galaõhtusöögil?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti-Eesti Kaubanduskoja heategevusüritus Burns Supper. Õhtu äkiliseim tattoo oli sellel daamil.
Briti-Eesti Kaubanduskoja heategevusüritus Burns Supper. Õhtu äkiliseim tattoo oli sellel daamil. Foto: Viktor Burkivski

Hiljuti korraldas Briti-Eesti Kaubanduskoda Šotimaa rahvuspoeedi Robert Burnsi sünnipäeva auks piduliku heategevusõhtusöögi Mustpeade majas. Gala dresscode oli pidulik.

Foto: Viktor Burkivski

Ja tõepoolest, enamik daame oli üll tõmmanud uhke õhtukleidi, kuid teiste seas torkas silma ka omapärase seljatattooga kaunitar sinises.

Tattoodest ollakse erinevatel arvamustel. Mõne arvates on need seksikad, teise arvates mitte. Meestele sobivad tattood ilmselt rohkem kui naistele ning kindlasti on need kaunimad noorte inimeste, mitte vanainimeste kehal.

Foto: Viktor Burkivski

Aga kas tattood on paslik eksponeerida ka piduliku riietuse juures, küsib üks Elu24 lugeja, viidates juuresolevatele piltidele, mis tehtud Briti-Eesti Kaubanduskoja korraldatud pidulikul galaõhtusöögil.

Mida sina arvad?

Foto: Viktor Burkivski
Foto: Viktor Burkivski
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles