Aule nimetas Kevinit nii inetu sõnaga, et Liisi ei tahtnud tema piltigi arvustada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tippmodelli kuues saade
Eesti tippmodelli kuues saade Foto: Kanal 2

Kanal 2 saate «Eesti tippmodell» kuues osa lõppes võistlejatele jahmatusega, sest välja ei hääletatud kedagi.

Kevin oli südamedaam Hristina väljalangemise tõttu tänases saates üsna morn. Siiski tuli temal ja teistel end kokku võtta, sest ees ootas fotosessioon avamerel. Liise kaotas vett nähes ootamatult närvid, kuigi tema hobiks olevat aerutamine. 

Foto: Kanal 2

Paanitsevale Liisele sekundeeris oma pisaratega Gerili, kes tuli lagedale järjekordse lapsepõlvetraumaga (teda olevat surutud vee alla). Stefanile aga sai Gerili lõpmatutest draamadest ja traumadest juba enam kui küll ning ta ei suutnud irooniat vaka all hoida.

Foto: Kanal 2

Goldtime'i juveelikaupluses tutvustati modellidele maailmakuulsaid kella- ja ehtebrände ja nende reklaamnägusid, kelle hulgas oli ka eestlasi. Silmad kullasäras hiilgamas, püüdsid modellid endale sobivaid ehtekomplekte kokku panna, kujutledes, et kallid juveelid saavad neile kuuluma.

Foto: Kanal 2

Ees ootas hoopis moeshow keset suurt kaubanduskeskust. Seda vaatasid pealt ka kohtunikud, kelle kommentaarid modellide lavakõnnile olid enam kui sarkastilised. Näiteks Liise suutis vaid suurivaevu kontsadel komberdada.

Foto: Kanal 2

Toomas Volkmann kutsus modellid oma fotostuudiosse ja manitses neid lühidalt, kuidas modellimaailmas ellu jääda – otsustaval hetkel tuleb olla sada protsenti kohal ning ka kõige hallim hiireke peab suutma end klientide silmis meeldejäävaks muuta. Ta korraldas modellidele tõelise julguseproovi: hoolealused pidid fotokaameraga Tallinna tänavatele minema ja leidma sealt julgeid võhivõõraid, kelle käe all tuli korraldada eksprompt fotosessioon. Aule ja Liise ei saa kuidagi omavahel kokkuleppele. Tundub, et Aule pidas end Liisest palju paremaks ja paistis solvunud, et talle selline oskamatu partner anti.

Foto: Kanal 2

Gerili otsustas Hendriku-jahil püssist kõvema paugu teha ja ründas noormeest nii agressiivselt, et see vaiksele Liiselegi silma jäi. Teised osalejad aga kahtlesid, kas Gerili Hendrikule üldse korda läheb.

Foto: Kanal 2

Kohtunike ette jõudis uudis, et Aule teatas modellimajas Kevinile, et ta näeb «väga p**e välja». Aule seletas, et Kevin olevat enne teda solvanud ja küsinud, kas tema pruunid silmad on pärit naabrinaiselt või naabrimehelt.

Foto: Kanal 2

Kohtunikud seletasid Aulele, kui räige viga see oli: «Kui tahad modellimaailma minna, pead aru saama, et sind ootab seal täielik Paabeli torn ja rohkemgi veel. Sa pead enne mitu korda mõtlema, kui midagi ütled. Kui sa peaksid midagi sellist ütlema Pariisis või Milanos, on sul kohe kojusõit.» Liisi saatis Aule eemale järele mõtlema ja ei tahtnud tema pilti arvustadagi. «Su pilt ja su väljaütlemine oli nii halb, et ma olen isiklikult solvunud,» tunnistas Liisi.

Foto: Kanal 2

Väljalangetusvoor tipnes aga imestusest keeletute modellidega, kui selgus, et seekord ei langenudki kedagi välja, ehkki Gerili ja Aule valmistasid kohtunikele pettumuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles