Kerli: kohutav on seda öelda, aga ma vihkasin Eestit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli ja Piret Järvis
Kerli ja Piret Järvis Foto: ERR

Lauljatar Kerli Kõiv rääkis «Pealtnägijas», et ta on leidnud kontakti oma kodumaaga ja on uhkusega eestlane.

«Kunagi oli mul, kui sealt ära läksin, Eesti pärast häbi, sest mul olid mingid omad haavad seal üleskasvamisest. Siis ma tõesti - kohutav on seda öelda - ma vihkasin Eestit lausa. Ma ei tahtnud sinna külla minna, mul tekkis iga kord deprekas, ma ei ühildunud üldse selle kohaga,» tunnistas ta.

«Aga kui ma tulin Ameerikasse, siis oli nii, et võtame aktsendi ära välja ja... Kõik, mis sul oli DNAs sees, need haldjad, kõik lihviti kohe maha,» mõistis Kerli lõpuks oma päritolu erilisust. 

«Nüüd, paar aastat tagasi, käisin Eestis täiskasvanuna ja veetsin seal tõeliselt aega. Olin Saaremaal ja kõik see toit oli maalt pärit... Ma niimoodi kontakteerusin selle maa hingega, et nüüd ma tahan tunda ennast eestlasena. See on minujaoks niivõrd eriline koht ja ma saan siit nii palju väga ja ma olen nii uhke,» ütles ta.

Tulevikuks on Kerlil kodukohaga omapärased plaanid: «Mul on Eestis üks looduskaunis koht välja valitud, kuhu ma ehitan kodubaasi sinna metsa, kus ma tahaksin kogu aeg käia ja luua.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles