Kerli murrab pead suhete üle: milline olen olnud inimestele, kes mind armastavad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli
Kerli Foto: SCANPIX

Lauljatar Kerli Kõiv puistab taas Facebookis südant ja arutleb oma suhete üle. 

Kerli on viimastel kuudel korraldanud oma elus suure inventuuri ja vaadanud kartmatult silma kõigele, mida ta on teinud õigesti või valesti.

«Üks asi, mis mul mõtteis on, on mu suhted. Kes olen olnud inimeste jaoks, kes mind armastavad? Pean omaks võtma fakti, et ma pole alati olnud selline sõber/kallim/kolleeg, keda mind ümbritsevad inimesed väärivad,» kirjutab Kerli.

«Oma kahetsuste ja vigade nimekirjast läbi närides, olgu need tahtlikult või tahtmatult tehtud, ja kaaludes erinevaid võimalusi, kuidas inimestega suhelda, tulen alati tagasi sama mõtte juurde - pole midagi raskemat ja ilusamat kui tõeline side. Pole midagi väärtuslikumat kui kanda head hoolt nende hingede eest, kes lamavad sinuga mülkas sama entusiasmiga, mil nad on sinuga su kõige parematel aegadel,» seletas ta.

Kerli tunnistas, et ta on rabatud oma fännide ehedast kogukonnatundest ja toetusest - tänud neile tunneb ta, et kuulub kuhugi.

Loe pikemalt Kerli Facebooki lehelt:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles