Elu24 eksklusiiv! Päev õhtujuht Inesega teel EMA 2015 galale

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 15. jaanuaril jagatakse Nordea Kontserdimajas kätte suurimad tunnustused eesti muusikutele. Eesti Muusikaauhinnad 2015 suurejoonelisest auhinnatseremooniast teeb otseülekande TV3 ning parima kajastuse loomulikult Elu24.

EMA 2015 galat juhivad säravad muusikud Ott Lepland ja kaunis Eda-Ines Etti ning galaks ettevalmistused hakkavad neil varakult. Milline aga näeb välja Inese päev teel galale ja mis tähtsad tegemised on naisel vaja veel enne teha, saab jälgida Elu24s jooksvalt täieneva galerii vahendusel.

Inese päev hakkas kella 12 paiku Kadrioru hubases kohvikus NOP, kus lauljatar kohvit rüübates gala jaoks ohtralt teksti õppis.

Foto: Sander Ilvest

Pärast kohvi ja teksti õppimist suundus Ines Viru keskusesse Dune Londoni poodi, et välja valida kõige paremini sobivad kingad.

Foto: Sander Ilvest

...ja kerge sammuga Nordea Kontserdimajja.

Foto: Sander Ilvest

Grimmiruumis kohtus Ines stilisti Karolin Kuusiku ning meikar Kaia Triisaga. Karolin teeb tööd beebi süles! Armas, kas pole?

Foto: Sander Ilvest

Esimesena näevad Elu24 lugejad, kui kaunis hakkab Ines laval välja nägema!

Foto: Sander Ilvest

Eda-Ines Etti ja Ott Lepland päeva esimeses proovis. Inesele on vaja veel teha soeng.

Foto: Sander Ilvest

Vaata jooksvalt täienevast galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles