Modellisaates edenes armuromaan ja väljahääletus lõppes ootamatusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tippmodelli neljas saade
Eesti tippmodelli neljas saade Foto: Kanal 2

Kanal 2 sarja «Eesti tippmodell» neljandast saatest langes välja Mona.

Eelmisel nädalal välja langenud Kristina lahkumine ei tulnud üllatusena teistele, küll aga temale endale. Tütarlaps tunnistas, et on modellisaate kohtunikes pettunud.

Modellimajas hakkasid pingestuma kahe bravuurika neiu - Gerili ja Stefani - suhted. Üks ei suutnud teist silmaotsaski seedida, kuid kas see oli ainult teise väljakannatamatu iseloomu pärast või tunnetati pigem võistluspinget?

Foto: Kanal 2

Kevini ja Hristina armuromaan aga edenes ja mõnel hetkel näis see olevat ainuke positiivne asi aina paksemaks muutuva õhustikuga modellimajas.

Kohtunik Urmas Väljaotsa kõrvu jõudsid kuuldused, et modellimaja hiigelsuur jäätisekülmik on ainult mõne päeva jooksul tühjaks pugitud. Kokku olid modellid pintslisse pannud ligi 300 jäätist! Murelik Urmas tõttas taas modellimajja kahjutuld kustutama, kaasas hulk karme õpetussõnu ja veel karmim aeroobikatreener.

Foto: Kanal 2

Modellid pidid karistuseks jäätisekugistamise eest 30-kraadises kuumuses läbima sõjaväelist bootcamp'i meenutava drilli. Mõned pealtnäha kõige sportlikumad osalejad vajusid jõuetult murule. Spordipoiss Kevin valmistas pettumuse sellega, et lasi tühisel nohul end murda – kuni neiud ennastsalgavalt hüplesid, peesitas Kevin loiult päikesepaistes ja nuuskas nina. Sellega ta naiste silmis paraku heasse kirja ei jäänud.

Foto: Kanal 2

Õhtupoolikul selgus, et trenn põrgulikus palavuses polnudki ainult karistus, vaid ühtlasi ettevalmistus veelgi ehmatavamaks katsumuseks - ees ootas paljastav moeshow jääbaaris, kus valitsesidmiinuskraadid. 

Foto: Kanal 2

Fotosessiooni viisid seekord läbi stilist Gerly Tinn ja fotograaf Kristjan Lepp. Verinoored modellid lennutati ajas tagasi 1960ndatesse, kus neist said muretud maanteerändurid, keda tee võis viia ettearvamatutesse paikadesse. Enesekindluse taastanud Gerili üllatas ennast ja fotograafigi. 

Foto: Kanal 2

Lapsepõlve-fotosessioonil kõige rängemale katsumusele vapralt vastu pidanud Hristina murdus ootamatult lihtsas olukorras ja nipsaka Stefani enesekindlus sai julma hoobi. Sandro ja Hendrik ei suutnud otsustada, kumb neist jääb konkurentsis teise varju.

Väljahääletus tõi veel ühe ootamatuse – välja langes end pildistamisel väga enesekindlalt tundnud Mona.

Foto: Kanal 2
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles