Videod: «Rahva Tujurikkuja» oli peaaegu naljakas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp ja Märt Avandi: ilusat kooseluseadust!
Ott Sepp ja Märt Avandi: ilusat kooseluseadust! Foto: ERR

ETV aastavahetuse sketšisaates «Tujurikkuja» sai Märt Avand ja Ott Sepa asemel seekord näha veel tundmatute humoristide töid. Ligi 180 laekunud tööst valiti välja vaid kõige paremad ja naljakamad klipid. 

«Noh, selline sketš siis. Käsi püsti, kes naeris? Mina mitte. Kuigi ma pean ütlema, et sketši mõte oli iseenesest tervitatav - sotsiaalmeedias toimuv ei kajasta päriselu ja selle pealt tekivad mingid pseudoprobleemid ja tülid. Aga siin oli vähemalt mingit intelligentsi alget näha. Aga kus oli nali? Ma kuulsid ainult ropendamist. Kallid inimesed, ropendamine ei ole naljakas!» kommenteeris Ott Sepp sketši «Instagram». 

«Kui te ütlete juba s**t ja h**o, siis palun öelge ka ikkagi p**s, t**a, v**t, n****i b**t, jälle t**a siis vahepeal...» õpetas Märt Avandi.

«Mul tekib küsimus praegu... Kui me oleme otse-eetris, siis kust tulevad piiksud?» imestas Ott ja katsetas: «T**a, t**a, t**a, v**t, v**t, v**t... Kallis ETV - meil ei ole raha, et teha kvaliteetseid asju, aga selle eest on raha, et osta piiksumasin, mis teeb otse-eetri piikse? T**A!»

«Maletajad» pani Oti naeru kihistama. 

«Noh, Ott naerab. See on aplausi väärt, selles mõttes et, see oli konkreetse alguse ja lõpuga, sellel oli puänt. Kas just maailma kõige andekam puänt, aga ikkagi leidlik. Lihtsalt esimese hooga kohe selle peale ei tule. Aga ma ütlen seda, et see paus oleks võinud olla pikem. Kui kaks mitte väga ilusat, ütleme, koledat, meest istuvad laua taga, siis see on väga naljakas,» arvas Märt.

«Kui hakkasite rääkima, siis natuke vajus ära,» nentis Ott.

Pärast sketši «Poliitik» vaatamist naersid Märt ja Ott suure häälega (sarkastiliselt?).

«Ilmselgelt oli tegemist süsteemi vastu võitlejatega, ma annan au selle eest. Üks neist oli vist Tarmo Kesküll, tema oli visti kunagi sinu kolleeg Rakvere teatris. Ja enam ei ole? Mis juhtus, kas ta suri?» uuris Ott Märdilt pärast video «Loomepalang» nägemist. 

«Ei, ei, ta ei surnud sugugi. Mina lihtsalt...» 

«Surid. Ja vot, nüüd on näha, et kui on ikkagi sada korda räägitud, et kallid inimesed, filmige ikka sedapidi (lapiti), aga ei, ma filmin sedapidi (pikuti) - see on lahe, see on rebel, jess! See on esimene ja viimane kord, Tarmo, kus sa said suurele ekraanile.»

«Tema teostus oli ikka kolossaalselt halb. Näitlejatöö lihtsalt halb. Aga tegelikult kokkuvõttes päris võluv,» kommenteeris Märt.

Oti arvates olid sketši «Kodajantsus» ilmselgelt teinud inimesed, kes ei taha mingil juhul kunagi rikkaks saada.

«Mulle jälle meeldis see proua,» tunnistas Märt.

«Imbi? Tema on Imbi. Mina tean teda, me oleme koos isegi mänginud laval Eduard Vilde «Tabamata imes». Imbi, sa saad näitlejapreemia!» kiitis Ott.

«See kõik oli jälle tore, me saime aru, milles asi ja kõik, aga see ei olnud üldse naljakas!» kritiseeris Avandi.

«Roheline kaart» oli Eesti huumori raskekahurvähe hinnangul nunnu. 

«Nüüd oli näha, et see on tõesti lihtsate inimeste tehtud, mitte Märdi sõprade. Samas oli siin poliitiline sõnum, samas see oli ootamatult naljakas, samas see oli piisavalt lihtne ja siin ei ropendatud. Selles mõttes, et...» seletas Ott.

«Telerahvavaenlane» sai peaaegu kiita.

«Ohohoh, sa püha ristiroos! Siin oli ju peaosas poolprofessionaalne näitleja Ivo Uukkivi,» ahhetas Märt. 

«Ja tugev sõnum ka. Peaaegu oleks see juhtunud ju sinuga, Märt, et sa oleksid pidanud olema seal näosaates,» paljastas Ott.

«Ivo, peaaegu naljakas!» ütles Märt.

Päeva pärl, sketš «Vandenõu», jäeti loomulikult viimaseks.

«Nonii, see oli lõpuks üks hea sketš. Seal olid kõik paigas - härrased mängisid hästi, tehniline teostus oli hea ja iva oli ka asjas. Ja naljakas oli ka,» kiitis Märt.

«Sotsiaaline kriitika, sotsiaalne sõnum oli ka. See oli ideaane sketš. Mul on päriselt kahju, et ma ise ei teinud seda. Jube lahedad tüübid ja hästi mängisid ka,» tunnustas

«Detailid olid ka väga toredad. Detailid on hästi olulised,» rõhutas Märt.

Ott: «Miski polnud üleliigne, miski ei tundunud surutuna...»

Märt: «Mul oli lause pooleli, eks! Kui porruga inimene lööb teist, siis see on lihtsalt naljakas. Nii on.»

Ott: «Noh, mis me nüüd võtame kokku selle jubeda pooltunni. Või mis ta nii jube ikka oli...»

Märt: «Kaks korda saime naerda. Naljasaates oleks viisakas ikkagi natuke naerda. Peaaegu kolmandik sellest saatest oli talutav.»

Ott: «Kui see saade oleks kestnud kümme minutit, oleks olnud see hea saade. 180 sketši ikkagi - see on neli tundi talumatut jama. Ohhhhh...»

Märt: «Võtame siis selle asja kokku. Loodetavasti on presidendi kõne vähem naljakam. Kuigi seal võib juhtuda, et on naljakam»

Ott: «Ja kuna tegemist on ikkagi «Tujurikkujaga», siis...»

Märt: «Ilusat kooseluseadust!» 

Foto: ERR

Ott: «Kas sul läks ka natuke kõvaks?»

Märt: «Veits.»

Foto: ERR

Vaata ETV videoid allpool! Milline meeldis Sulle enim?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles