Video: Savisaare suur kõne lekkis internetti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäel on suured propagandaplakatid, mis kutsuvad kuulama Edgar Savisaare kõnet Estonias.
Lasnamäel on suured propagandaplakatid, mis kutsuvad kuulama Edgar Savisaare kõnet Estonias. Foto: Erik Prozes

Internetihumoristide valdusse jõudis eksklusiivne video Edgar Savisaare suurest kõnest, millega linnapea tuleb rahva ette Estonia kontserdisaalis 22. detsembril kell 18.

Video on kokku pandud linnavalituse istungitel kõlanud Savisaare filosoofilistest mõtteteradest. 

  • Ärge iial püüdke mööda kihutada autost, mis veab teid trossi otsas! Saite aru? Mina seletan teile üks kord, ei saa aru, seletan teist korda, ikka ei saa aru, seletan kolmandat korda, ise ka juba hakkan aru saama, aga teie ei taipa mitte mõhkugi.
  • Õunapuu otsas ei kasva mõnikord mitte ühtegi õuna. Mida see teie arvates tähendab? Ma ütlen teile, mida see tähendab. See tähendab, et see on tegelikult haavapuu. 
  • Aga kui nad on näiteks kollast värvi, mis me siis teeme? Tõsiselt, kujutage ette - nad on kollast värvi ja siis tõuseb üks inimene ja teatab, et see on puhas Reformierakonna värv.
  • Pean teid julgustama. Ega kala otsib ka, kus on sügavam. Aga seal on juba tunglemine.
  • Linnavalitsus teid selle juures toetada vaevalt et saab, küll aga loodame teie probleemide leevenemisele ja teie märkimisväärse töövõime avaldumisele ka mingis muus vormis.
  • Kui Arvo Sarapuu tahab ikkagi mängida kitarri ja ega minulegi saa keelata seda, kui ma trummi löön. Tulge ka, võtke pill endale ligi ja te olete seltskonnas teretulnud. 
  • Kujutage ette, kui ma poleks olnud Supermani kostüümis, vaid oleksin olnud jõuluvana kostüümis - kas sellisel juhul oleks pidanud rohkem või vähem maksma selle reklaami eest?

Vaata videot! Milline ütelus puudutab sinu hinge?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles