Anu Saagimi kingadesse trügivat Gerilit tabas julm reaalsuskontroll

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tippmodell
Eesti tippmodell Foto: Kanal 2

Kanal 2 saate «Eesti tippmodell» eelmise nädala väljahääletus tekitas vastakaid emotsioone, mis vajasid väljaelamist. Pisaraid valas ka ootamatult välja langenud Hanna-Maria, kes kuidagi ei mõistnud, mida ta valesti tegi.

Modellide seekordne fotosessioon viis nad tagasi lapsepõlve ja seeläbi saime mitmest osalejast ka palju rohkem teada. Ukrainlanna Hristina on elanud läbi kohutava tragöödia - tema ema suri vaid aasta tagasi.

Fotosessiooni ajal hakkasid aga neidude ja noormeeste vahel lendama esimesed sädemed. Eriti palju pilke vahetasid Kevin ja Hristina - alguse sai selle saatesarja kuumim armuromaan.

Et mõned modellid kurtsid grimmi ja soengut oodates talumatu igavuse üle ja nõudsid meelelahutust, otsustasid kohtunik Urmas Väljaots koos avaosast tuttava kõnniõpetaja Marika Hansoniga minna modellimajja, et seal kord majja lüüa. 

Marika ja Urmas õpetasid modellidele, mida see töö tegelikult endast kujutab. Gerilile tuli see suure üllatusena, et tippmodellidele ei kukugi miljonid sülle lihtsalt ilus olemise eest. Kuulnud, et modellindus tähendab ootamatult palju rasket tööd ja enda ego allasurumist, mitte nõudlikku diivatsemist, kaalus tütarlaps saatest lahkumist.

Gerilit tabas julm reaalsuskontroll
Gerilit tabas julm reaalsuskontroll Foto: Kanal 2

Selle nädala teine suur väljakutse oli vibureklaami filmimine Kanal 12 hittsaatest «Punker» tuntud näitleja ja saatejuhi Aleksander Otsa juhendamisel, mille tarbeks tuli modellidel pähe tuupida haruldaselt totra kõlaga tekst. Ka reklaam ise, nagu selgus, ei olnud midagi glamuurset, vaid mängu tuli panna koomikutalent. Paraku juhtus selle käigus palju sellist nalja, mida modellid ei olnud ise planeerinud. 

Filmivõtete ajal leidis Gerili endale poiste hulgast silmarõõmu Hendriku.

Pettumuse üle elanud Gerili kaotas kohtunike ees seistes lõplikult närvid ja valas ohjeldamatult pisaraid. 

«Esimese pildistamise ajal tundsin, et see läheb halvasti, ja nüüd läks teine veel halvemini,» seletas Gerili, miks ta on mõelnud saatest lahkumise peale. «Ma tunnen, et ma ei ole tõesti modelliks sündinud ja et ma ei saa enam hakkama. Ma ei ole harjunud olema nii paljude inimestega koos... Tegelikult on see mul harjumuse asi ja ma tahan siin olla. Mul läks tuju lihtsalt nii alla, et ma sisendasin endale, et minust ei saa asja.»

Siiski ei langenud välja Gerili, vaid Kristina.

Kristina foto valmistas pettumuse
Kristina foto valmistas pettumuse Foto: Kristiin Kõosalu
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles