Raju pidu! Maailmakuulus elektroonilise muusika produtsent ja DJ Skrillex tuleb Eestisse!

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skrillex
Skrillex Foto: SCANPIX

12. veebruaril astub Tallinnas, klubis Factory, esmakordselt Eesti publiku ette maailmakuulus ning üks ainulaadsemaid elektroonilise muusika produtsente ning DJ’sid SKRILLEX!

Skrillex onnoor, julge ning hämmastavaid ideid pulbitsev mees, kes tuli, võttis kätte ja lõi täiesti omanäolise muusikastiili. 

Sõbrapäeva nädalal jõuab Skrillex lisaks Eestil ka meie lõunanaabrite, lätlaste publiku ette ning samuti Islandile.

Foto: SCANPIX

Lavanime Skrillex taga on USA’st pärit 26-aastane elektroonilise muusika geenius Sonny John Moore, kes oma esimesed katsetused muusika loomisel tegi juba 12-aastaselt. Soolokarjäärile pühendus ta aastal 2007.

Oma karjääri jooksul on ta välja andnud neli EP’d, võitnud kokku kuus muusikaauhinda Grammy (sealhulgas kategooria: Parima Tantsu/Elektroonika Album), nomineeritud tiitlile Parim Uus Artist ning valitud MTV Aasta Parimaks Elektroonilise Tantsumuusika Artistiks.

Produtsendi enda sõnul olid tema praegusele, väljakujunenud ning väga iseloomuliku kõlaga loomingule inspiratsiooniks 

vanameister Aphex Twin (IDM, tehno ja ambient jm) ning drum'n'bass legend Noisia.

Skrillexi loomingut iseloomustab detailide küllus ning unikaalsed sündi-soundid. Oma lugude loomisel eksperimenteerib ta erinevatele muusikastiilidele omaste elementidega ning sulatab siis need kõik üheks ja kompaktseks tervikuks.

Loominguprotsessi kohta sõnas ta ise: «Iga kord, kui alustan uue loo tegemist, püstitan endale väljakutse- ma valin kõige hullumeelsemad sound’id, mis ette jäävad ning seejärel vaatan, kas sest tuleb midagi välja või mitte. Muusika loomise protsess on minu jaoks eelkõige lõbus tegevus, täis nalja ja naeru. See sobib mulle ning kindlasti eelistan ma nalja tõsidusele- sest ei tasu ennast ega oma loomingut kunagi liiga tõsiselt võtta!»

Produktsioon ning lõpmatud ideed on teda kokku viinud ka erinevate maailmakuulsate artistidega, kelle hulgas näiteks The Doors, Black Eyed Peas, Madonna, Korn, Lady Gaga, Bruno Mars jpt.

Foto: promo

PILETMÜÜK ALGAB 18.12 kell 10:00. Piletid saadaval Piletilevi müügikohtades üle Eesti.

Esimesed piletid hinnaga 29 eurot!

NB - PILETEID ON PIIRATUD KOGUS!

Uksed avatakse kell 23

Superstaari soojendab ja jahutab Eesti ja Soome bassimuusika paremik!

Infot lisandub!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles