Modellisaate väljahääletus tõi rabava pöörde

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina ja Hanna-Maria
Kristina ja Hanna-Maria Foto: Kanal 2

Kanal 2 saates «Eesti tippmodell» selgus esimene väljalangeja, kelleks oli kõigi üllatuseks Hanna-Maria. 

Kaksteist õnnelikku väljavalitut jõudsid modellimajja, mis meenutas paljudele suisa kuningalossi. Poisid ja tüdrukud pidid jaotama voodid ning end majas sisse seadma, sealhulgas oli hoone soppides varuks nii mõnigi üllatus ja ehmatus. 

Näiteks avastasid neiud, et kui nad soovivad vanni kümblema minna, peavad nad seda tegema kogu ilmarahva ees.

Pikalt villa basseinis ja roosiaias mõnuleda ei lubatud. Ees oli sõit Pärnusse, kus ootasid kiired ja ülikallid luksusautod ja nõudlik välismaa fotograaf. Modellide eufooria Ferraride ja Lotustega ringi kihutades asendus kiiresti võistluspingega, kui selgus, et maailma kõige kallimatest autodest tuli üle särada. Fotograaf ei paistnud millegagi rahul olevat. Enda iseloomu hakkas paljastama Karksi-Nuia neiu Gerili, kes ei suutnud Ferrarist kuidagi välja ronida ja kuulutas, et tema elu eesmärk on endale hankida rikas mees.

Gerili bravuur jätkus modellimajas, kus enesekindel neiu asus selekteerima, kes kaasvõistlejatest talle meeldivad, kes mitte. Et alust nii põhjapanevate järelduste tegemiseks näis nappivat, olid konkurendid suures hämmingus.

Ilmnema hakkas ka võistlejate üsna suur vanusevahe – noorim osaleja on 15-, vanim 24-aastane. Paratamatult saadi üksteisest valesti aru ja osalejate vahel tekkisid esimesed tõsisemad pinged. Eriti valusaid vopse sai Hummulist pärit Kristina, kes oma maalapselikus sirgjoonelisuses konkurentide irooniast aru ei saanud.

Järgmisel võistluspäeval tabas alles Pärnu luksusautode lummas viibivaid osalejaid šokk: nad lükati juuksuritooli, kus nad saatejuht Liisi Eesmaa ja kohtunik Urmas Väljaotsa juhendamisel totaalse stiilimuutuse läbisid. Et osa modellide muutus oli väga radikaalne, ei tahtnud pisarajõed ja hüsteeriahood lõppeda ning see ärritas Liisit ja Urmast väga. 

Lapsik jonnimine ei ole nende arvates tippmodellile kohane, sest modelli keha on tema tööriist, mis kuulub teda palganud modelliagentuurile. Oma välimuse üle ei ole modellil endal seega mingit sõnaõigust. See info oli mõnelegi osalejale jahmatavaks uudiseks.

Ühele modellile tõi juuksurisalongis kasvav pinge meelde traagilise elusündmuse - Hanna-Maria meenutas isa surma.

Vaevu uute soengutega kohaneda jõudnud, pidid modellihakatised juba ilmuma esimesele väljapraakimisele. Nende ehmatuseks selgus, et Pärnus tehtud uhked fotod näisid hindamisel lugevat hoopis vähem kui juuksurisalongis korda saadetud lapsikused.

Aulet tabas talumatu koduigatsus, mida teised osalejad ei mõistnud.

Väljahääletus, mis näis minevat loogilist rada, tõi ootamatult rabava pöörde - Kristinat kritiseeriti tema halva suhtumise pärast, kuid saatest lahkus hoopis Hanna-Maria! 

Hanna-Maria modellisaates
Hanna-Maria modellisaates Foto: James Holm
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles