Argo Ader on tagasi kodumaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Ader ja Jarmo Ader
Argo Ader ja Jarmo Ader Foto: Viktor Burkivski / Jarmo Ader

Kulturist Argo Ader, kelle poeg Jarmo sai Tais toimunud avariis vigastada, jõudis tagasi Eestisse.

Ader kirjutab Facebookis: «Head sõbrad! Hea meel on olla tagasi kodumaal. Lennureis oli pikk ja väsitav, aga oma kodus on kõige parem olla ja paraneda. Tänan sõbrad, et oleme saanud tunda Teie toetust sellel raskel ajal, mis veel pikalt edasi läheb kuni Jarmo paraneb. 

Annetustest – raha on suurte tänudega tagasi kantud kõigile, kes oma soovist mulle märku andsid. Kui on veel keegi, kes soovib annetust tagasi, andke mulle ka palun märku. Kõik ülejäänu läheb Jarmo taastusraviks, mis kestab veel kaua. 

Tahame perega ka kodumaal hoida poja nimel privaatsust, nii et ärge siis pahaks pange, et Facebookis enam eriti ei suhtle. Suhtleme ikka otse. Ja kõike head Teile vastu!»

Ader teatas Facebookis 2. novembril, et ta sõidab Taisse, kuna Jarmoga juhtus seal raske õnnetus ja noormees on koomas. 10. novembri õhtul andis Ader teada, et Jarmo on paranemas ja lubati kodusele ravile.

Annetustena laekus Aderi kontole ligi 20 000 eurot. Haiglaarve oli 3400 eurot ning Ader lubas kõigile soovijatele raha tagasi kanda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles