Üllar Jörberg on tõesti leitud!

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orissaare Paadivabrikus algab viiepäevane tantsumaraton, erikülaliseks Üllar Jörberg
Orissaare Paadivabrikus algab viiepäevane tantsumaraton, erikülaliseks Üllar Jörberg Foto: promo

Juba täna õhtuks oleks TV3 uue telesarja võtetelt Brasiiliast naasnud Üllar Jörberg, kuid saatuse ninanipsu tõttu jäi superstaar Frankfurdi lennujaamas Tallinnasse suunduvalt lennukilt maha ning temaga katkes igasugune ühendus. Ihuüksi reisinud laulja telefon oli välja lülitatud ning ta olukorrast puudus igasugune info.

TV3 palus Facebooki kaudu abi eestlastelt, kes juhuslikult sealses lennujaamas viibivad, Jörberg üles otsida ning võimalusel teda aidata. Uudis kadunud Jörbergist levis kulutulena üle Eestimaa, kuid paraku tulemuseta - ükski eestlane rännumeest Frankfurdi lennujaamast üles ei leidnud. Tänu taevale sai lõpuks telefonikõne Üllari abikaasa Ester ning andis TV3le teada, et hoolimata sekeldustest on olukord stabiliseerunud, Jörberg tervise juures ning jõuab Eestisse homme. 

Proua Ester selgitas, et Üllar olevat tõepoolest lennukilt maha jäänud ega saanud kodustega kontakti, sest telefon sai tühjaks, kuid laadida polnud võimalik, sest laadija oli jäänud teise kotti. Lisaks tekkis Jörbergil probleem uue pileti ostmisega, sest tal nappis sel hetkel vabu vahendeid, lisaks pingestas niigi kriitilist seisu puudulik võõrkeeleoskus. Lõppkokkuvõttes lahendas mees näruse seisu siiski eeskujulikult - ostis endale uue telefoni, helistas naisele ning oli meeldivalt üllatunud, et terve Eestimaa tema pärast südant valutab. 

TV3le selgitas Jörberg, et tal olevat enne jätkulendu näiliselt kõik kontrolli all olnud: „Käisin tualetis, jõin kohvi ja ootasin…midagi ei tulnud ette,“ kirjeldas armastatud laulja.

Milline kergendus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles