Video! Kerli Kõiv: tahad olla glamuurne, pane selga sabaga kleit ja varba otsa platvormid

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 26. oktoobri hilisõhtul Tallinna lennusadamas uhke moegaalaga  lõppenud Tallinn Fashion Week tõi pealinna pimedasse öödesse ohtralt glamuuri, sära ja moodi.

Foto: Tiit Mõtus

After Dark Couture Tallinna lennusadamas tõi rohkem kui tuhande vaataja ette kokku 120 couture kleiti, üle 30 modelli ja 120 meetrit pika moelava!

Foto: Tiit Mõtus

Moe-showd väisas ka LAs resideeriv lauljatar Kerli Kõiv, kellelt Elu24 reporter Hendrik Adler uuris, kuidas näha välja glamuurne kiirelt ja valutult.

Kerli: Kõige parem nipp on see mida ma täna ei saa kasutada sellepärast, et mul pole ühtegi asja kodust Eestis kaasas, mis oleks glamuurne, aga kuskilt ma sebisin mingi sabaga kleidi ja 20 senti kontsa alla ja väga glamuurne näeb välja. Tähendab platvormid allla, mille teed kümnest paarist plätudest.

Foto: Tiit Mõtus

Milliseid poode või butiike Eestis olles külastad?

Kerli: Ma ei külasta üldse poode, sest minu jaoks ei ole asjade omamine oluline ja kui mul on vaja midagi ekstravagantset, siis ma teen selle ise, sest tavaliselt ma ei saa Alexander-McQueen‎i kuskilt võtta ja üleüldse on minu jaoks asjad nii mõttetult kallid.

Kerli oma kingi eksponeerida ei soovinud, sest kandis Tallinn Fashion Weekil vaid 10 sentimeetriseid kontsi. Need olid kõrgeimad kontsakingad, mida oli võimalik Lõuna-Eestist leida.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles